Reklama

Reklama

Tajemství chrámu křišťálových lebek

  • USA Allan Quatermain and the Temple of Skulls
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Největší poklad v historii je střežen v té nejnebezpečnější zemi. V tomto dobrodružném akčním film ve stylu Indiana Jonese nechybí nic co k tomuto žánru patří – napětí, dobrodružství, honičky, přestřelky s domorodci, záhady, ale hlavně vtip. Vše podtrhují úchvatné scenérie Jižní Afriky, v níž se film natáčel. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Skuby47 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento „skvost“ jsem si zakoupila, protože jsem naletěla na informaci uvedenou na obalu, že se jedná o film ve stylu Indiana Jonese. Pravda je, že jsem ho neviděla celý, ale jenom nějakých úvodních 20 minut, protože na něco tak amatérského je škoda času. Chvílemi jsem měla pocit, že ho natáčeli u nás za stodolou a přemýšlela jsem, komu bych se pomstila tím, že bych ho obdarovala tímto „klenotem“ americké kinematografie. Být Spilbergem, zažaluji je! ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Když na mobil natočím gastarbeitry co chodí kolem našeho baráku na ubytovnu ze šichty v jedné z místních robotáren, vznikne snímek který má více záhad, dobrodružství, honiček a vtipu a hlavně lepší herecké výkony než tato asylumácká slátanina, která je dobrá opravdu tak akorát jako mizerná výplň mezi o mnoho zábavnějšími reklamními bloky na TV Barrandov. ()

Reklama

j.o.j.o. odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem o těhle nízkorozpočtových filmech, parazitujících na slavných filmech s podobnými názvy slyšela, myslela jsem, že alespoň přinesou nějaký nový nápad k starým námětům... Bohužel Ani naše česká abeceda by nestačila na zařazení tohoto snímku do nějaké kategorie. Jako by si někdo odjel do Afriky natočit pár pěkných záběrů přírody a připletli se mu do toho něco hledající divní lidé... ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Asylumácký Mockbuster o dobrodruhu Allanu Quartermainovi a dobrodružném pátrání po legendárním dolech krále Šalamouna, kde je údajně ukryt poklad nesmírné ceny. Snímků natočených na motivy slavného románu H. R. Haggarda je už vskutku mnoho a tento zářez se bez mrknutí oka dá považovat za to nejhorší, co kdy vzniklo. Zprasit tak vynikající dobrodružný román musí mít dotyčný k tomu opravdu ohromnou náturu bez respektu k hodnotě díla a vyjímečnou odvahu to vůbec uvést. Při sledování této hrůzy to opravdu bolí. ()

sidzej odpad!

všechny recenze uživatele

Najhorší "dobrodružný" film aký som videl. Lacný brak s bandou neskutočných amatérov, či už pred alebo za kamerou. V celom filme sa deje veľké hovno ktoré je navyše podporené hnusnou hudbou. K tomu si treba prirátať prsnaté domorodkyne s krikľavo pestrofarebnými handrami a gorálkami vykradnutými z čínskeho obchodu. Fuj už nikdy viac. Radšej umrieť ako znova absolvovať niečo takto ohyzdné. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama