Reklama

Reklama

Another Gay Movie 2: divoká jízda

  • USA Another Gay Sequel: Gays Gone Wild! (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Kluci jsou zpátky a jsou nadržení jak nikdy předtím!
Vybaveno totálně oplzlým humorem, toto pobuřující pokračování Another Gay Movie uvádí dobrodružství jarních prázdnin Andyho, Nica, Jaroda a Griffa, kdy vstupují do soutěže „Divoká jízda Gayů“. V této skandální komedii je rozpustilá čtveřice zapletena do všech možných druhů sexuálních náhod. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (43)

Igwar 

všechny recenze uživatele

V komentári k jednotke som písal, že autori sa nemuuseli tak kŕčovito držať predlohy (American Pie) a mohlo vzniknúť čosi zaujímavejšie. Teraz vidím ako moc som sa mýlil. Dvojka už nekopíruje žiadny iný film, očividne však čerpá námet z rôznych "súťaživých" komédii kde "dobré" družstvo súťaží so "zlým". V úvode celkom originálne vysvetľuje Nicova matka, mimochodom Stephanie Mcvay, "gaymother" so serálu Queer as folk, prečo dôšlo k výmene hercov pri väčšine hlavných postáv. Okrem nej sa vo filme este objavuje napr. Rupaul (kedysi spieval duet s Eltonom Johnom) a najmä Brent Corrigan ako morský "víl", ktorý zvládol svoju malú roličku až nad mieru dobre (je síce známy herec, ale zatiaľ len filmov pre "gaydospelých" :-)))). Napriek tomu, že vo filme sa našlo aj niekoľko zaujímavých momentov, ktoré pobavili (mám na mysli nie len humor ale aj erotiku :-)))), no ako celok ma film až tak nezaujal. Pripadal mi trochu moc "vytočený" a presne ako Nicove kostýmy, až moc uletený. Jednoducho až príliš moc gay. Akoby si autori mysleli, že keď je to komédia len pre vybraných divákov, môžu si dovoliť všetko. To však nie je pravda, pretože určité scény sú "už moc" aj pre niektorých gayov. Naviac tie dáviace a fekálne scény sú fakt nechutné a autori si ich mohli odpustiť. Normálne by som dal tak jednu max dve hviezdičky, ale stále trvám na tom, čo som písal v komentári pre AGM1, filmy tohto typu trpia na hodnotení len preto, že sú gay. Z toho dôvodu dávam ***. A keď už spomínam tú jednotku,. fakt bola lepšia. Ad. Scio: Príde mi scestné hodnotiť film, ktorý ani človek nevidel. Keď to tak začneme praktizovať všetci, tak tie hodnotenia a klomentáre tu fakt budú na dve veci... ()

megan017 

všechny recenze uživatele

No jak to napsat. Je to prostě hovadina, tak se na to tak musíte dívat a pak pochopíte, co mají za divný smysl pro humor. První film celkem šel, ale tohle je strašně umělé a celkově horší než 1.díl. Postava Nica se celkem o dost zhoršila, ale taky to nebylo tak děsný. Je to prostě taková parodie na parodii..celkové zesměšní homosexuálu, transexuálu. Docela jsem se divila, že tam hráli tak hezcí chlapy...upřímně jsem je zase litovala..co člověk pro slávu neudělá, ale tady si moc nepomohli. ()

Reklama

Vonter 

všechny recenze uživatele

Čauky lidičky, chci s vámi poklábosit o druhém a ještě odvážnějším a vypečenějším pokračování análních gaypříhod čtyř krásnejch pichuchtivejch kluků. No co vám budu povídat, jednička byla fajn, ale tohle druhý dobrodrůžo, to je teprve pořádná jízda. Sice se vyměnili cukrouši, co hráli v jedničce, ale to neva. Ty nový prdelky jsou taky fajn a hlavně zůstal Nico. Toho prostě žeru. Celej film je fakt hodně povedenej a já se tak smál, že jsem si málem vykloubil sanici. No nefalšovaná hlína jako. Taky je tu k vidění spousta mladýho, neunavenýho masíčka a dokonce si můžeme zblízka prohlídnout pár macatejch hadic. Hihi. Prostě v mostě je to supr filmík a měli by jste si ho pustit i vy....... áno, už jdu Ríšo! Promiňte, Ríša volá, musím šupajdit. Tak páčko milánci. ()

IvonaK odpad!

všechny recenze uživatele

No, nic jiného jim asi nezbylo než tam dát jiné herce. Pokud ti co hráli v jedničce byli všichni v realitě 100% heterosexuálové, tak se jim ani nedivím, že už takové prasečiny nechtěli hrát. A vůbec, klobouk dolů že tam vůbec šli se takto ztrapňovat. Ani se nedivím že už nenatočili trojku. Není to o ničem jiném než o souloži a sprostých slovech. Žádný zajímavý děj, poenta nic!!! ()

Honzeechec 

všechny recenze uživatele

Často mam při sledování filmů pocit, že už jsem viděl všechno a po pěti minutách dokážu říct jak to dopadne. Až na vyjímky jsou hollywoodský komedie (obzvlášt romantický) jedna jako druhá, stokrát viděný klišé, banální zápletky a upocecně tlačený vtipy jak přes kopírák. Už jen proto musím týdle žumpě dát tolik hvězdiček - něco takovýho jsem prostě ještě neviděl (a doufam že zase dlouho neuvidim). Film je tak zvrácenej a špatnej, že se může s klidem zařadit vedle produkce společnosti Troma. Fekálie, až nepříjemně detailní sexuální scény, stojících č***ků jak na demonstraci dělnický strany, anal fisting zombies... wow. Typickej gag vypadá tak, že si to otec se synem pár minut rozdávaj a pak se navzájem poblijou. Na druhou stranu marně vzpomínam, kdy naposled jsem se tak smál, že jsem musel film pauznout. Filcky v domě, dancing in the (golden) rain, "mám svěrač jak sedmiletej"... + hodně dobrej soundtrack - Pains of Being pure at heart, Le Tigre, Nancy Sinatra... Oba filmy považuju za naprostý dno televizní zábavy, přesto jeho existenci chápu víc než další zoufale průměrnej a bezzubej film bez nápadu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Na konci druhého dílu je odkaz na to, že má následovat další díl, který by se odehrával ve vesmíru. Nakonec kvůli negativnímu ohlasu nevznikl. (megan017)
  • Natáčelo se na Floridě ve městě Fort Lauderdale a v Los Angeles. (Terva)
  • Úvodnú skladbu "Another gay, Sunshine day" naspievala Nancy Sinatra, dcéra herca a speváka Franka Sinatru. (metal.storm)

Reklama

Reklama