Reklama

Reklama

Zvířata v životě člověka

(seriál)

Obsahy(1)

Tento originálny seriál odhaľuje, že zvieratá sú oveľa inteligentnejšie a bližšie k nám ľuďom, ako sme si kedy mysleli. V San Franciscu dokážu psy zistiť rakovinu jednoducho očuchaním dychu pacienta. V Nemecku zasa prijmú vlky do svojej svorky človeka. V Holandsku hrajú prasce futbal na zníženie stresu. Hromadia sa dôkazy, že zvieratá sú schopné učiť sa, pamätať si, imitovať a dokonca snívať...
Jednotlivé časti:  1. Pes
2. Opica
3. Vlk
4. Prasa
5. Delfín (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

fleker 

všechny recenze uživatele

moje uplně první zvíře byl křeček.... byl u nás jenom na skok,ale i tak si ho dobře pomatuju.. hlavně proto,že neměl žádný méno...žádnýho se totiž nedožil.... prostě se 30 června koupil křeček a 1.července se jelo na dovolenou.... o dva tejdny pozdějc sme se vratili do smradlavýho bytu a všichni se stráášně divili, že je po něm....chlupáč šel do hlíny a začalo se vybírat něco votužilejšího...jednoho dne dotáh otec domů želvu....ptal sem se co to vydrží...ale řikal že nemusim mit starost, že želva je bytelnej tvor, ne jako ten džungarskej cimprlich,,,,navíc,poučen z předchozích nezdarů, pořídil si ktomu i návod...ostatně hned nám ho taky ukázal ,,želva nádherná,,, životnost slušná,spotřeba minimální...kdy želva jí, kdy želva spí,co se sní nesmí dělat..a tak podobně ...všechno dopodrobna popsaný i s obrázkama...jako vod lady...když sme se v něčem neshodli,otec vytáh příručku, ocitoval frázi,a hned bylo jasno... většinou s ní ale problémy nebyly.... její pohyb byl minimální, hluk jakbysmet, a když bylo třeba udržet ji pár hodin na jednom místě, stačilo ji vobrátit na krunýř.....začátkem listopadu otec otvřel příručku a čet: "začátkem listopadu se želva ukládá k zimnímu spánku", pak vzal želvu,dal ji do krabice a krabici strčil do špajzu a vod želvy byl na pár měsíců pokoj.... asitak v půlce března se ze špajzu vozejvalo škrábání...matka měla dojem, že se zelenáč škrábe ven, a chtěla mu dát nažrat...otec vyndal příručku a hlásil:"ze zimního spánku se želva probouzí v polovině dubna" ,, tudle větu nám pak opakoval, kdykoli se někdo o želvě zmínil...v pulce dubna otec slavnostě želvu vyndal, a my ji slavnostně pohřbili,,,matka potom rozhodla, že už se žádný zvířata do bytu tahat nebudou... o rok později se nám s bráchou podařilo propašovat vši, což je ostatně taky to jediny, co sem kdy ve škole pochytil ()

futbalista 

všechny recenze uživatele

Veľmi poučný seriál, a hlavne je sranda to pozerať. Mňa zaujali vlci a najmä prasatá, o ktorých by som si nikdy nepomyslel, že to čo robia je múdre atď. Myslím, že keby autori ešte trochu popracovali malo by to aj na 5 hv.... 4/5 82% ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Je až neskutečné, kolik zajímavých informací, nápaditých přirovnání (hlavně srovnávání s člověkem) se vejde do padesátiminutového dokumentu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama