Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (298)

genetique 

všechny recenze uživatele

S veľkou chuťou by som hneď po skončení filmu vycapil aj štvrtú hviezdičku. Momentálne nadšenie z vyblýskaného vizuálu, skvelého soundtracku, niektorých podarených hlášok a pomerne svižného deja, sa našťastie o dva dni pri písaní komentára rozplynulo, keď som si nevedel spomenúť na nič konkrétnejšie, čo by som ešte pochválil. Ono je síce pekné, keď sa je na čo pozerať, akcie tu bolo naozaj dostatok, najmä v druhej polovici filmu mužská polovica publika určite krochkala blahom, ale spätne, okrem týchto povrchných vecí, toho film naozaj veľa neponúkne. Príbeh kopíruje zmesku niekoľkých jemu podobných a výsledná variácia je len ďalším odvarom a príspevkom do zanedlho zabudnutých filmov. Herecké zloženie je tak trošku atrakciou pre hudobne založených jedincov a najmä fanúšikov r'n'b, či hip-hopu, ale myslím, že by sme sa zhodli, že za mikrofónom im to ide o pár tried lepšie a mixovanie hereckého a speváckeho talentu nie vždy dopadne v štýle Jareda Leta. Ani ostatní herci, kameraman, či strihač však nemali vo svojich ambíciách ukázať viac, než je ich štandard. 70%. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Elegance až na prvním místě, scénář na tom posledním, aneb nameleme do 100 minut úplně všechno, co kdy žánr přinesl, poslepujeme šokujícími náhodami a občas hlasitě dupnem do akčních pedálů, aby o zbytku nikdo moc nepřemýšlel. Takové to švihácky nablyskané slo-mo hov*o, které klouže po cool povrchu, ale nikdy se do něj skutečně ambiciózně nezakousne. Vpravdě debilní, ale pořád o stupeň zábavnější než třeba Armored (podobná poloosa obrněné auto - Matt Dillon - herecká parta k pohledání). 50%. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Smíšená parta, automatické zbraně, C4 a přesné načasování. Jsou to PROFÍCI!!!.... Mám rád práci profíků. Je však potřeba dopředu upozornit, že tady stačil jeden a to na postu režiséra! Herci nemají prostor pro charisma a první polovina mnoho zábavy nepřináší. Až pak, když se to (trochu) posere a přijdou rusáci, stává se děj zajímavějším a díky běžecko-skokanské variaci koňského parkuru a solidní gangsterské přestřelce i akčnějším. Rutině odvedené řemeslo s několika zajímavými okamžiky, které by zručnější režisér proměnil v solidní zábavu. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Vzali mi prachy, ženskou a vyšoupli z party. Přece to takhle nenechám! 2.) Uvidím, k čemu jsou užitečný paparazzi. 3.) Nechápu, proč nemám dělat při loupeži žádný gesta. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Prtička zlodějů, kteří si potrpí na stylově zvládnutou práci, se pouští do nebezpečné loupeže obrněných vozů převážejících balík peněz. Když jsem slyšel hlavní námět, nemyslel jsem si, že by mě film nějak překvapil. Protože něco podobného jsem viděl třeba v Ozbrojených a nebezpečných, kde hrál taká Matt Dilon. Ale řekl jsem si, že to zkusím a uvidím. Už jen proto, že kromě Dilona zde hraje spousta příjemných herců. A jak to dopadlo? No rozhodně lépe než jsem čekal. Žádné nervy drásající promyšlený převraty tu nejsou, ale co dělá tento film lepším než průměrným, je právě ta elegance a stylovost, s jakou si hrdinové dokonale pohrávají. Začátek sice pomalejší, ale od půlky to nabere neuvěřitelný spád, který trvá až do konce. Není to rozhodně film pro ty, kteří od toho čekají bůhví jakou chytrou loupeživou akci. Pro mě je to ale snímek, který je v žánru na výšším levelu. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Akční snímek s velmi svižným tempem. Ať se děje co se děje, není čas zastavovat se myšlenkami na nějaké části děje, protože snímek jede stále dál a dál. Povedená partička bankovních lupičů "upeče" na rychlo svůj velký poslední kšeft, ale již od začátku, kdy se jim přepadení bankovního vozu trochu vymkne z rukou, je tento kšeft plný problémů. Ruská mafie, zrádce nejen ve vlastních řadách, atd... U takové kriminálky se nudit nebudete. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Jména filmových postav John Rahway, Jake Attica a Jesse Attica jsou shodná se třemi skutečnými americkými věznicemi. Věznice Attica se nachází v severní části státu New York a Rahway je věznicí v New Jersey. (Conspi)
  • Film byl doručen do kin pod kódovým názvem "Wide Ranging". (c.tucker)

Reklama

Reklama