Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (298)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem mě to zklamalo.. Je to takový ten typ Akčního filmu s pomalým tempem vyprávění.. když se nějaká Akce ukáže, tak není bůh ví jak dobře natočená, Herecké obsazení se mi Nelíbí, nemám rád ani jednoho herce. Na jedno zkouknutí by to i Šlo,ale já už očekávám od Akčního filmu zřejmě více... Těžkéj Akční Průměr,který jsem mohl vynechat, ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Až úsměvně průměrný akční film, kterému sice nechybí v celku podařené herecké obsazení, ale k čemu to je dobré, když se zhruba 3/4 filmu od úvodních minut nic pořádného neděje? Závěrečné vyvrcholení je proto asi nejsladší tečkou z celého snímku a to i přes to, že v některých záběrech si kameraman se střihačem nejspíše dali trošičku extáze. Od scénáře jsem nic jiného, než miliónkráté ojetou bankovní jednohubku ani očekávat nemohl. Takže zklamání či nadšení se nekonalo, spíše něco mezi tím, což se po mém náročném dni k večeru přímo vybízelo. Pokud tedy hledáte film plný rádoby drsné mluvy, cool přestřelek okořeněné tucty mrtvých gangsterů a pohledných polonahých děvčat, máte smůlu. Takers vám sice všechno nabídne, ale v polovičním průměrným balení. ()

Reklama

Ice.dog 

všechny recenze uživatele

Další z řady "robbery" filmů, které už nemají moc co nabídnout nového. Nicméně tentokrát mě potěšilo herecké obsazení filmu. Clifford "T.I." Harris v roli elegána propuštěného z vězení Ghosta, který s grácií a charismem sobě vlastním vymyslí takřka geniální plán, jak si vyřídit staré účty a shrábnout všechny prachy. Zbylá parta kumpánů svými hereckými výkony nějak zářivě neoslnila, ale také nezklamala. Pro mě příjemně ztravených 107 minut akce. S lepší režií to mohlo dopadnout i lépe, proto ***. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Akční snímek s velmi svižným tempem. Ať se děje co se děje, není čas zastavovat se myšlenkami na nějaké části děje, protože snímek jede stále dál a dál. Povedená partička bankovních lupičů "upeče" na rychlo svůj velký poslední kšeft, ale již od začátku, kdy se jim přepadení bankovního vozu trochu vymkne z rukou, je tento kšeft plný problémů. Ruská mafie, zrádce nejen ve vlastních řadách, atd... U takové kriminálky se nudit nebudete. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Velice zábavnej akčńák napěchovanej parádními herci s příměsí dobře napsaného scénáře a slušného děje. Kde je chyba? Tak určitě trochu v situaci "podobnejch už bylo" a potom také v podivném konci, který zůstal nepřímo otevřený. Tohle by bylo za mě pořád na čtyři, ale silně mě zklamala přestřelka v hotelu. Já chci slyšet kulky a ne písničku. Ještě k tomu ne moc dobře vybranou. To se pánům ve vedení fakt nepovedlo. Potom taky dabing je celkem na hovno. Hlavně mladý padawan Anakin má hlásek jak adolescent po koncertu Rytmuse. No nic, i tak se pravděpodobně celkem pobavíte. 60% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Za film si v roce 2011 Idris Elba odnesl ocenění v kategorii nejlepší Afroameričan v hlavní roli, každoročně udělované televizní stanicí Black Entertainment Television. (Conspi)
  • Film se měl původně jmenovat Bone Deep. (c.tucker)

Reklama

Reklama