Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (298)

Fr 

všechny recenze uživatele

Smíšená parta, automatické zbraně, C4 a přesné načasování. Jsou to PROFÍCI!!!.... Mám rád práci profíků. Je však potřeba dopředu upozornit, že tady stačil jeden a to na postu režiséra! Herci nemají prostor pro charisma a první polovina mnoho zábavy nepřináší. Až pak, když se to (trochu) posere a přijdou rusáci, stává se děj zajímavějším a díky běžecko-skokanské variaci koňského parkuru a solidní gangsterské přestřelce i akčnějším. Rutině odvedené řemeslo s několika zajímavými okamžiky, které by zručnější režisér proměnil v solidní zábavu. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Vzali mi prachy, ženskou a vyšoupli z party. Přece to takhle nenechám! 2.) Uvidím, k čemu jsou užitečný paparazzi. 3.) Nechápu, proč nemám dělat při loupeži žádný gesta. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Hodně dělané na image, někdy to až vypadalo jako videoklip "sladký život lupiče", navíc většinou máte pocit, že tohle už jste někde viděli, ale proč se nepodívat znova, když je to solidně natočený a ani konec není uplně trapné klišé. Prostě se mi to líbilo a poprvé se mi líbil i Hayden, ten kluk snad mládne, narozdíl od Walkera, který stárné čím dál rychleji a hrat porad neumi. No a Matt byl výbornej. A tech 10 % na charitu me fakt pobavilo :) ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Nablískaná heistovka, která ovšem poměrně dost kopíruje a používá osvědčené postupy svých předchůdců. Tudíž - výborný snímek na odreágování - Luessenhopovi to funguje poměrně dobře, ovšem na druhou stranu, žádná velká pecka, která by nějak vyčnívala, a to ani v žánru, to není. Pohodové tři hvězdy. We're takers, gents. That's what we do for a living. We take. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednohubka, ktora vas nielenze nenasyti, ale ani dvakrat dobre nechuti. Akcie je malo a je fadne natocena a postavy su mizerne prepracovane, takze mi viacmenej bolo uplne jedno, co sa deje a ako sa to skonci. Akurat Matt Dillon ma stale solidnu charizmu, takze aspon jemu som mohol trochu fandit. Film vhodny maximalne ako pozadie pri nejakej inej cinnosti. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

V rámci povrchně naleštěných heist stylovek vlastně absolutní špička, u níž nemožno chtít víc. Tedy jasně, může se chtít děj, který si nepůjčuje odevšad a hrdinové, kteří jsou i něco více, než jen nekompromisní ranaři v kvádrech, ale jednou za čas se to dá přežít. Zvláště, pokud seskládáte navýsost kvalitní sebranku pořádných béčkařů. [PS: Jestli kvalita režisérových filmů zachová při stejném časovém rozpětí kontinuální vzestup, můžeme se v roce 2020 těšit na pětkovou pecku. :-)] ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Film se měl původně jmenovat Bone Deep. (c.tucker)

Reklama

Reklama