Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (298)

verbal 

všechny recenze uživatele

Jo, jo. Přesně takhle to dopadne, jste li zneuznaný režisérský génius, co před deseti lety natočiil jedinou nízkorozpočtovou sračku. Po ruce máte jen kameramana s parkinsonem, partičku černošských recitátorů, Homokina Skywalkera, který od Hvězdných válek kdovíproč pořádně nesmočil a vyčpělého Mata Dilinu, bytostně toužícího po exhumaci. Dále máte v zádech frajera s kopírkou, co si říká scénarista a Pačíno s de Nirem vás pošlou do prdele, i když měsíc campujete před jejich vilami v Malibu. Co s takovou situací? No nejlépe nelítostně zplagiátovat nějakou klasiku. Ať žije invence a originalita, která jde ruku v ruce s režisérskou zručností! ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Elegance až na prvním místě, scénář na tom posledním, aneb nameleme do 100 minut úplně všechno, co kdy žánr přinesl, poslepujeme šokujícími náhodami a občas hlasitě dupnem do akčních pedálů, aby o zbytku nikdo moc nepřemýšlel. Takové to švihácky nablyskané slo-mo hov*o, které klouže po cool povrchu, ale nikdy se do něj skutečně ambiciózně nezakousne. Vpravdě debilní, ale pořád o stupeň zábavnější než třeba Armored (podobná poloosa obrněné auto - Matt Dillon - herecká parta k pohledání). 50%. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Film je kromě M.Deliny,kterýho z celýho srdce nesnášim,dobře obsazenej,ale bohužel je to nuda,šeď,nuda.Film se úplně vyhejbá drsnejm scénám,takže je to buď skrytý v oparu mlhy,nebo kamera švenkuje,prostě asi na to chtěli nalákat děcka ze školek.Ale to by úplně nevadilo,ale ani děj neni nic moc,prostě nepovedený každym coulemMyslim ,že by v tý zasraný Americe měli konečně tu komisi vodstřelit,aby se vyjasnilo,jestli točit filmek pro děcka,nebo drsnej příběh pro dospělý,kterej se do vás zakousne,a vyplivne až na konci.Tohle je na hovno.30%. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k místnímu hodnocení jsem nic moc nečekal a o to více jsem byl překvapen. Svižná gangsterka se známými herci a zábavnou akcí. Především parkurový útěk před policií se mi dost líbil. Zajímavé rozuzlení a konec, který jsem si přál a předpokládal se nakonec vyplnil. Takže naprostá spokojenost. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica zameniteľný rozjazd gangsterky s prípravou na lúpež, tá druhá prekvapivo svižná non-stop akcia, kde najviac ale zaujme samotná lúpež, potom sa už len strieľa hlava nehlava. Menej tupé, než ako by to asi dopadlo v Europa.Corp, ale na svoje slávne predobrazy zase menej ambiciózne. Navyše sa ťažšie hľadá postava, s ktorou by ste sympatizovali, akoby ani scenáristi nevedeli, komu by mal potencionálny divák držať palce. Ale je to stále fajn akčná jazda s kamerou ako pri Bourneovi, ak ste správne naladení, neoľutujete. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Jména filmových postav John Rahway, Jake Attica a Jesse Attica jsou shodná se třemi skutečnými americkými věznicemi. Věznice Attica se nachází v severní části státu New York a Rahway je věznicí v New Jersey. (Conspi)
  • Film se měl původně jmenovat Bone Deep. (c.tucker)

Reklama

Reklama