Reklama

Reklama

CoSM the Movie: Alex Grey & the Chapel of Sacred Mirrors

všechny plakáty

Obsahy(1)

Vizionářský umělec Alex Grey provádí diváky Kaplí Posvátných zrcadel a v detailním popisu jim představuje svou tvorbu, ve které se například snaží znázornit propojení anatomie lidského těla s jemnohmotnými energiemi. Jádro Kaple pak tvoří sama Posvátná zrcadla, což je unikátní série 21 obrazů v životní velikosti, ve kterých Alex Grey zachycuje cestu za poznáním vlastního Já skrze jednotlivé úrovně bytí. (Psychor)

(více)

Recenze (2)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Je to určitě fajn člověk a technicky je na hodně vysokém levelu ale já ho prostě něják zvlášť nemusím=některé jeho věci už hraničí s líbivým polokýčem do kterých zbytečně montuje např.politická témata...Dokument má ale hlavu a patu a nesnaží se působit něják zákeřně líbivě.....70% ()

SPDB 

všechny recenze uživatele

Grey popisuje svoje nejznámější obrazy, jak je vidí a co cítil při jejich tvoření a co ho inspirovalo. Je to neuvěřitelně krásné a inspirující dílo. Gray je jeden z nejosvícenějších umělců a úchvatnost dokumentu ještě podtrhuje psytrancová hudba Ajja S.F. Leua. Zkrátka skvost který otevře všem brány vnímání dokořán :-D ()

Reklama

Reklama