Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náhodná výměna kufrů na letišti k sobě svede osoby, jejichž profesní zájmy za určitých okolností mohou jít podobným směrem, nicméně do profesních zájmů začínají zasahovat i zájmy osobní. Dědic tradičního klenotnictví, mladá avantgardní návrhářka a řetězec obchodů se šperky se střetávají v situaci, která je zlomová pro všechny, i když pro každého jinak. Udrží se malá rodinná firma, podaří se Isabelle konečně otevřít svůj vysněný obchod a nechá se Daniel semlít mlýnskými koly mezinárodní obchodní firmy? Všechno by mohlo mít jasné vyústění, kdyby nebylo hladového psa a agilního ex-přítele. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (2)

topi80 

všechny recenze uživatele

Hodně vysoký nadprůměr v žánru německých romantických limonád. V příběhu se tentokrát nikdo nevrátil do míst, kde trávil pubertu s místním zálesákem (či pubertální princeznou). Tentokrát je na příběhu znát snaha něco vymyslet a výsledkem je poměrně zajímavá zápletka (samozřejmě se nijak nevymyká z tradiční žánrové nekonfliktnosti) v podání sympatických postav (ty ve vedlejších rolích jsou ještě sympatičtější),sem tam dojde i ně nějakou tu veselou scénu. V rámci žánru velmi vysoký nadstandard. Takto by mohl vypadat žánr německé romantické komedie, kdyby autorky bušily do klávesnice s pomalejší kadencí. ()

Gurtha 

všechny recenze uživatele

Tam kde Rosamunda zasněně hledí na moře či alespoň shlíží s vrcholků Alp, zdejší kumštýři používají papírožravého psa, kterého, když zrovna není jeho žracích choutek třeba, venčí soused – tento pán prochází dějem s dotyčným psem na vodítku a hláškou „tak už jsme tady a nemohl bych si ho ještě tři dny nechtat?“ za což filmu získal třetí hvězdu. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama