Reklama

Reklama

Recenze (6)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Pre vsetky nedorucene zalubene listy "tam vonku"... . Uz prilizne viem, ako sa citil Spielberg po dopozerani Once... . ()

Eodeon 

všechny recenze uživatele

odlehčenému a komerčně poplatnému filmu naplněnému karikaturickými figurkami namísto věrohodných postav slušely po dlouhou dobu zdánlivě nesouvisející retrospektivy do čísi minulosti z dob kapitulace Japonska, díky kterým film nabývá v pozdějších fázích alespoň širšího dějinného kontextu. dominantní narativní linie odehrávající se v současnosti se oproti tomu lehce dotýká různých aktuálních témat a nabízí široký kolorit figurek, se kterými se může identifikovat a následně dojímat skoro každý Tchaiwanec. film postrádající větší uměleckou hodnotu si tedy zaslouží nějaké to uznání za hodnotu společensko-kulturní a za pochybné, ačkoliv i tak velmi užitečné přispění k hledání výrazu tchaiwanské národní kinematografie. ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Velké množství zajímavých vedlejších postav strhává více pozornosti než nezajímavá dvojice A-ky a Tomoko, což je špatně. Velkoryse sice pojatý, ale jinak velice nevyvážený film, s naprosto zbytečnou romantickou linií. ()

lena60 

všechny recenze uživatele

Nemůže být snad nic horšího než když poté, co jste po necelých dvou hodinách z filmu otrávení až běda, ještě v závěru přijde koncertní blok pěti(!) písní tchajwanské amatérské kapely... ()

dzira 

všechny recenze uživatele

Film plyne od samého počátku neodvratně k happyendu. A ten... nastane a dokonce mnohonásobně. To mi nevadilo, spíš mi připadalo, že režisérovy bylo líto vyhodit každý kousek natočeného materiálu a film tak místy ztrácel dech.... ()

Reklama

Reklama