Reklama

Reklama

Drum Struck

Krátkometrážní / Drama / Komedie / Fantasy / Sci-Fi
USA, 1992, 26 min

Hrají:

Julie Jordan

Recenze (3)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Je to dobrý (parádně zahrané a natočené), ale v hlavě to asi moc dlouho nevydrží... Každopádně jako kvalitní jednohubka-sapr ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Zábavný bubenícky miš maš točený (asi) 16MM kamerou. Je v skutku zaujímavé ako sa film z roku 1992 úplne podobá na starší, povedal by som že aj s 50´s. Mnoho dnešných tvorcov sa pokúša docieliť starý obraz pomocou všelijakých filtrov ale málokedy sa docieli taký efekt aby sa to totálne kamuflovalo. Tuto bola použitá stará kamera a veru oklamalo ma to. S toho som mal pocit ako by som sa ocitol niekde v o Veľkej Británií v prvej polovici 60´s rokov by boom-e Rhytm and blues a garážového rocku. Celí dej sa krúti okolo dvoch bubeníkov ktorý sa chcú dostať do kapely. Good guy a bad guy spolu súperia a to do poslednej kvapky sily. Nie je to ani normálny film ani surrealistický, ani nemí pri tom sa tu takmer nerozpráva.. Ide o Netradičné dielo. ()

bierce 

všechny recenze uživatele

Malá černobílá obskurnost, z který je ale cítit ohromný nadšení pro věc. Tipnul bych si, že to natočila parta kamarádů o víkendech na půjčenou 16 nebo super-8. Ve zkušebně pochybný surf-rockový kapely, složený z podivných existencí (hodně špatná zpěvačka, kytarista, stavící hluk nad vše ostatní a postarší pár, tj. chlapík s vizáží hraběte Draculy a tlustá saxofonistka se zablokovaným krkem), se koná konkurz na bubeníka. Nařvanýho chlápka s kompletníma bicíma, ale totálně převálcuje hubenej kluk s maximálně okleštěnou a nekompletní soupravou, kterej se zjevně narodil jenom pro bubnování. Poraženej typ to neunese a v nedalekým lomu ho umláti kufrem od auta a následně ještě usmaží pomocí startovacích kabelů a autobaterie. Klučinovo noví spoluhráči ho ale oživí elektrickým proudem a tak se může za pomoci paliček a činelů pomstít. Mezi největší klady, vyjma skvěle vybraných herců a dost černýho humoru, patří i dvě surfový pecky, první zahraná na konkurzu a druhá podbarvující závěrečný titulky. Zajímavostí je pak to, že zřejmě jediný oficiální vydání zažil tenhle film coby bonus na originální videokazetě Tetsuo: The Iron Man Shinya Tsukamoty. ()

Reklama

Reklama