Reklama

Reklama

Old Friends

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2006, 15 min

Obsahy(1)

Patnáctiminutový film Old Friends z roku 2006 od režiséra Saw VI Kevina Greuterta je zneklidňujícím hororovým thrillerem o jedné rodině. (Vojtino)

Recenze (8)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

No docela to mělo hodně slušnou atmošku, u který jsem nevěděl, který sval u těla dřív povolit, ale začalo to na mě fungovat v době, kdy kraťas akorát končil, takže to vlastně vyšlo bezúčelně. I tak to ale na kraťas byla vcelku dobrá hrátka. --- 50 % --- ()

petero 

všechny recenze uživatele

Old Friend zobrazuje úryvok zo života jednej rodiny v zabarikádovanom dome pred vonkajšou nákazou. Stačí však chvíľka nepozornosti a rodina sa ocitne v smrteľnom nebezpečenstve niekdajších známych ktorý sa teraz bezcieľne potulujú po svete. Nasleduje boj o prežitie. Kraťas s námetom I am Legend. http://www.youtube.com/watch?v=xPYwmHiseXQ ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Slušné. Jednoduché, bez lepších hercov, ale viem si predstviť, že režisér by v rámci žánru mohol natočiť slušné mäso... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak ptačí chřipkou se nás snažili média děsit docela nedávno a o této epidemii je i tento snímek. Samotný závěr patří asi k tomu nejlepšímu, co je zde možné shlédnout. Herci totiž nepředvádí žádné skvostné výkony, atmosféra taky občas zadrhává a tak jediné co stojí více za povšimnutí je zvukový doprovod. Docela rychle to však uteklo – ta čtvrthodinka není zas až tak hrozná, takže se to dá přežít bez usnutí. Nic světoborného to však není a stačí to vidět jen jednou. ()

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedený kratas. Neherci své role zvládli docela dobře ( obzvlášt té malé holce). Greutert se snažil mixovat post-apokalyptický thriller se survival hororem. Je škoda, že atmosféra celý film tak pokulhává, jinak by se určitě jednalo o skutečně parádní kratas, ale i tak jako debut je to obdivuhodné. ()

Reklama

Reklama