Reklama

Reklama

Nekecej a pádluj 2: Volání divočiny

  • USA Without a Paddle: Nature's Calling (více)

Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather, která bývala Benovou školní láskou. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách.  Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather. Podle fotografie se však ukáže, že ztracená dívka, která odešla do lesů, aby chránila životní prostředí, je Benovou školní láskou. A když se ke dvojici přidá její britský bratranec Nigel (Rik Young), dobrodružství může začít. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

fujarik 

všechny recenze uživatele

Co to proboha bylo?? S prvním dílem to má společný akorát vybrakovaný děj!!! Téměř tytéž scény najdete i zde, ale s jinými herci! Tento film byl snad natočen jen za účelem výdělku. Kdyby divák nečekal dobré pokračovaní jedničky, tak tento film ani nezhlédne! Podle mě je to podvod na diváka a ještě k tomu pořádně nudný! ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Olivera Jamese mám docela rád. Jenže. Tady to podělal. Režie je šílená, scénář naprosto mimo. Tohle už bohužel nenapraví ani banda snažících se herců. Bohužel. Byl jsem svědkem scén, které film pohřbily daleko pod zem a půda nad nimi byla těžce udusána. Například scéna se samopalem uprostřed lesa. Zklamání. Bohužel. Scénář: **; Režie: *; Hudba: *; Herci: *** ()

Reklama

kobras5 

všechny recenze uživatele

Podobné téma jako v jedničce už mi přišlo dosti nezajímavé ba dokonce i nudné. Žádné kvalitní vtípky, kterých se mi dostávalo v jedničce, nikterak zajímavý děj, ale jednu hvězdu si to zaslouží za veverky. Kdyby byl celý film jen o těchto roztomilých stvořeních, hodnotil bych plným počtem, bohužel děj je naprosto jiný. 20% (viděno na DVD). ()

angel.CZ odpad!

všechny recenze uživatele

tak vám nevím co mělo tohle s komedii co společného ? Chtěl jsem to brát že to nemá z prvním dílem co dělat, ale bylo si to tak podobné že mi to přišlo jako studenský remake. A Velmi špatný, možná se to někomu líbilo, ale mě tedy ne a podle některých komentářů je první polovina filmu více zabavnější něž druhá, tak nevím a první jsem se tak nudil že jsem to cca po 60 minutách vypnul. 5% ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

V porovnání s prvním dílem to značně zaostává někde hodně vzadu. Vtipy pro měšťáky, kteří neumějí rozdělat oheň a v lese by chcípli. Dva debilové, kteří si na raft místo jídla vezmou sud piva a poté znečišťují přírodu nejdříve sudem a pak samotným raftem. Taky se mi zdálo, že nechali v lese spacáky a celé tábořiště, když už nevím před čím utíkali. No prostě lesní bordeláři. FIlm je pro ekologa hotové utrpení a Oregon musí být plný sudů s pivem a roztrhaných raftů, jestli tam podobní měšťáci jezdí často. Dvě hvězdičky dávám jen za jednu jedinou perfektní scénu s Halem Gorem a teorii o veverčích prdech. Zbytek filmu je spíše za jedna, ale ten (h)Al Gore mě dostal. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (6)

  • Poté, co do raftu posádce začně téct voda, vyhodí hrdinové mimo jiné také sud piva. Ten se však nepotopí a zůstane na hladině. (Skarface)
  • Natáčení mnoha scén, které se odehrávali v přírodě, ve skutečnosti tvůrci filmovali v obrovském skladišti. (Skarface)
  • V jedné chvíli, kdy hrdinové sjíždí řeku na raftu, míjejí zátočiny, kde jsou o skály opřené tři kmeny stromů. Poté bojují s peřeji, avšak o několik okamžiků později opět projíždějí okolo snadno identifikovatelného místa s trojicí kmenů. (Skarface)

Reklama

Reklama