Reklama

Reklama

Priessnitz - V samotách (EOST mix)

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2001, 4 min

Režie:

Tomáš Luňák

Recenze (5)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

S klipy tady na ČSFD je to vždy ošidné, hudba je totiž podstatnější (alespoň pro mě) než obraz samotný. Ale naštěstí to neplatí u tohohle elektronicky zasněného videa mé oblíbené kapely Priessnitz. Při zremixované verzi V samotách od EOST je totiž radost mít oči otevřené .. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Někdo se holt víc hodí na klipy, než na filmy, to ale rozhodně není Luňákův případ, jeho filmy jsou o dost zajímavější, než tenhle jeho klip, který je sice hezky naanimovaný a technicky všeobecně dobře zvládnutý (i díky kameře Jana Baseta Střítežkého), ale od písničky je zcela mimo a souvislost mezi jejím textem a mezi obrazem je dost vzdálená. Bez nápadu, bez něčeho zajímavého a dokonce i bez vševědoucího krtka. Sledovati možno zde. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mám rád dielka so stop motion animáciou, odjakživa. Takže mi neprišlo ťažké hodnotiť pozitívne. Škoda len tej hudobnej nevýraznosti. ()

toropro 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že Luňák vytvořil videoklip podle pocitů z této skladby...Bohužel naše pocity se nejspíše při poslechu této hudby neshodují-to nic ale nemění na tom, že hudba je to úžasná, proto dávám 5*! ()

EVIM 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný, nic neříkající videoklip pro skupinu Priessnitz... ono taky co natočit za 4 minuty na podprůměrnou skladbu.(pouze subjektivní názor) ()

Reklama

Reklama