Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Léa miluje svého muže. Jeho drsnou povahu a drobné hrubosti mu byla schopna odpouštět do té doby, než otěhotněla, a přesto na ni Bruno vztáhl ruku. Útulek jí poskytne šéf hotelu, ve kterém Léa pracuje jako šéfkuchařka a kde si jí váží. Bruno se ji snaží získat zpět, avšak při své neomalenosti situaci ještě zhoršuje. Do hotelu přijíždí dávná přítelkyně, která Bruna obviňuje z vraždy své setry. Zoufalá Léa přijímá pomoc od starostlivého pianisty, který sám vychovává dvě malé dcerky. Ale, jak už to bývá v románech Patricie Macdonaldové, všechno je jinak, než se na první pohled jeví... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

dereksmart 

všechny recenze uživatele

Docela vážně u takových filmů přemýšlím, proč se vlatně neživit psaním scénářů, protože vymyslet takovou slátaninu jako "já jsem ze sociálky, víme o vás všechno, proto mě musíte taky zabít" a ještě za to dostat zaplaceno je fakt nářez... poučení je nedávat si večer kafe když v televizi dávají houby a máte zrovna pokažený přehrávač..... ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Příjemná detektivka s thrillerovými prvky. Slušně napsaná i zahraná psychologicky laděná detektivka s nádechem thrilleru. Odhalení, pravda, nepřekvapí, ulítaně upocený konec spíš zklame, než co jiného, zato však přitažlivý Philippe Bas v roli cholerického žárlivce se sportovní postavou potěší oko i duši. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Pár působivých momentů by se našlo (prozpěvující holčičky atd.). Film vyznívá velice rozporuplně, ale vyloženě špatný není. Je nedobrý a hlavně zcela "vymknutý z kloubů". ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno je to blbina, ale chvilkama jsem se docela bavil - např. když komisař Potier prohlásil o psychopatickém žárlivci a notorickém násilníkovi Brunovi (solidní výkon Philippe Base) "vypadá jako hrubec, ale dušičku má křehkou", to můj hurónský smích burácel celým obývákem. Náhle objevované příbuzenské vazby (otec komisař - syn podezřelý z vraždy) degradují už tak chabý film na úroveň bulharské telenovely. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama