Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Krásna. Nezdolná. Neporaziteľná. To je Wendy - prevtelenie starovekej bojovníčky. Wendy Wuová túži len po jednej veci - získať korunku na tohtoročnej voľbe kráľovnej školy. Keď sa však v mestečku objaví záhadný budhistický mních Shen, celý Wendin svet sa obráti hore nohami. Tvrdí totiž, že je prevtelením dávnej slávnej čínskej bojovníčky a teraz, keď chce Zlo ovládnuť svet, musí ho práve ona poraziť. Okrem tvrdého telesného výcviku, však musí Wendy prejsť aj vnútornou premenou, hoci skeptické dievča spočiatku Shenovým rečiam neverí. Podarí sa Wendy odkryť vo svojom vnútri skrytú bojovníčku a zistiť, čo je v živote skutočne dôležité? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Jéééééééééé to je ale neskutečná volovina. Takový ženský Jackie Chan. Filmy kdy mistři Shaolinu bylin na výši jsou pryč. Dnes jsou z nich legendy. Tohle je absolutní parodie a urážka všem takovým legendám. Bojovná Wendy s koštětem v ro uce, postrach všech démonů...s příměsí trapného amerického humoru. Uf. Je čas přestat sledovat kraviny a věnovat se skutečným profesionálním filmům. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Odpad? To potom asi znamená, že tu nikto nepozerá v TV nijaké filmy. Vzhľadom na to, že ide o TV film, moje kriteriá sa upravujú. Toto dielo možno nieje nijako prevratné, ale veď je to Disneyho rodinný film, žiadna Spielbergova dráma. Film má dostatočne pútavý dej, akcie je v ňom dostatok, vtipu akurát (obzvlášt jedna fráza je pamätná) a Brenda Song pridáva ďaľšie body navrch. Páči sa mi, že hlavný hrdinovia sa na nič nehrajú a obaja aj v skutočnosti ovládajú bojové umenie. Príjemne strávený večer a rád si ho znovu zopakujem. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 10/10 Efekty 8/10/// +Brenda Song, akce, výborná hudba, příběh -je to až moc pubertální, postavy se chovají občas trapně/// Páni, to nebylo tak špatný. Kung fu akce zbožňuji a tato byla převelice moderní, přímo určená současným teenagerům, což mnozí z vás asi neskousnou, ale mě to rozhodně nevadilo. Sice je škoda, že to nebylo ještě vážnější a dospělejší, protože pak by to byl něco extra, ale i tak jsem spokojen. Herci jsou sympatičtí, hudební doprovod báječný, tohle mě bavilo./// Celkem 71%/// ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak špatné, jak to podle většiny hodnocení vypadá. Mě se film líbil. Příběh plynul docela rychle, takže žádná nuda. Pár vtípků tam taky bylo a některé vážně vydařené a filmy o bojových umění mají vždy plus. A tím, že se příběh snažil skloubit bojové umění ve světě mladých teenagerů, se docela pěkně vyvedl. ()

Fantasy odpad!

všechny recenze uživatele

Pradávní mistři kung fu se musejí v hrobech obracet, když vidí, jak se jejich slavné umění učí někdo, kdo bez mobilu, kapučína a lesku na rty nedá ani ránu. Časem sice přijde prozření, že boj o záchranu světa je přece jen důležitější než výhra korunky královny krásy v místní škole, tudíž kabelky od Channela nahradí sportovní taška a lodičky od Laboutainea botasky. Svět je sice zachráněn, bohužel film ne. Tahle nezábavná a podivná směsice bojových umění a třpytek je... jak jen to říct... Hrozná. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama