Reklama

Reklama

Politické harašení aneb S politiky stále netančíme

(pořad)

Obsahy(1)

Zuzana Bubílková a Miroslav Šimek zábavnou formou glosují politické dění bez rozdílu politických stran. Diváci mají možnost setkat se s oblíbenou tetičkou ze Slovenska, poslechnout si odpovědi na otázky pro Rádio Bubu, případně imitované rozhovory se známými politiky. Jedná se o představení, které se zabývá politickou satirou, průřezem politických stran a vrací tak z pohledu občana politikům jejich často sobecké a nelogické chování. (Pumiiix)

(více)

Recenze (97)

intheend 

všechny recenze uživatele

Když to vysílali byl jsem ještě dítě, takže jsem to pochopitelně nesledoval. Genialita dvojice Šimek a Bubílková a nekonečná debilita českých politiků funguje i po téměř dvaceti letech. Jedna hvězda dolů za zbytečný hudební vložky, jinak neuvěřitelně trefná a vtipná záležitost. Obrovská škoda, že v dnešní době se nic takovýho nevysílá, protože materiálu by bylo víc než dost. ()

Reklama

hororwatch 

všechny recenze uživatele

S odstupem času si myslim, že situace u nás je tak ubohá, když si politici dovolí vysmívat se v záznamech ve sněmovně svými proslovy a chcát občanům do ksichtu, že už nám nezbývá nic jiného, než si z toho dělat srandu. Dokud měl ještě Šimek dech, byla to bomba. Občas mě už fakt bolelo břicho. Bubílková sama o sobě stojí za ho**o, je uječená a neumí ani zabarvit hlas tak, aby si z toho vybavil člověk tu momentku a zasmál se. Bez Šimka ani ránu. ()

MurielRezek

všechny recenze uživatele

Viděla jsem tento pořad dvakrát. Podruhé ze zvědavosti, zda-li se něco změní. Nezměnilo. Nejen mým uším naprosto nelahodící dikce a barva hlasu, včetně pitvoření madam Bubu, ale zejména PODBÍZIVOST celé této šou. Mám ráda černý humor (i ten nejčernější), satiru a ironii, nekorektní hlášky, ale v tomto trapném balení, které servírovali tito dva baviči, zbyla jen pachuť ubohé lidové zábavy. Tento druh humoru je mi naprosto cizí.Nutno dodat, že ani pan Šimek nikdy nepatřil k mým favoritům. Měla jsem vždycky pocit, že i mému oblíbenci Jiřímu Grossmannovi to tak trochu kazí. ()

zurivymlok 

všechny recenze uživatele

Ten samý formát, jen jiná televize a trochu upravený název. Myslím, že v rámci dané doby stále kvalitní. Po odchodu Miroslava Šimka se sice do Zuzany Bubílkové velká část veřejnost strefovala, ale podle mě neprávem, protože satira to byla stále kvalitní - jen to nebyla schopna prodat tak jako Šimek. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama