Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

honajz 

všechny recenze uživatele

I když to skutečně je variace na Oko dravce, není to blbé. Jde o béčko, nižší rozpočet, ale herecké výkony jsou ucházející, divák není za blbce a odsýpá to už hezky od začátku bez hluchých míst. Scénář je docela chytrý, i když by se pár nesrovnalostí našlo, ale tady to rozhodně nevadí. A Praha je slušně využita, zvlášť rozhovor pod mostem. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze zprvu docela dobře vypadajícího sci-fi thrilleru se stala ohraná a až skoro stupidní kravina, přitom já pokud je příběh zábavnej, tak snesu hodně a vadí mi máloco, ale tohle ke konci už překročilo i tu mojí míru a navíc to už ani nebylo moc zábavný a ten slušnej dojem, kterej si film dokázal vydobýt ze začátku při zasílání sms s budoucností, nakonec zničil hodně stupidní druhou půlkou a debilní pointou ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když se dostane Maxi Petersonovi (Shane West) do ruky prototyp nového telefonu (mimochodem moc hezký telefonek), na který mu přichází velezajímavé zprávy (např. varování před pádem letadla nebo pobídka k výhodnému nákupu akcií) tak netuší, že se brzy stane (za pomoci agenta FBI Granta (Ving Rhames) a bývalého agenta Reeda (Edward Burnsem)) tím jediným, který může zabránit nově vyvinutému softwarového programu před napadením všech počítačů... Ač recenze nikterak Echelonovu konspiraci nešetří, mně se to moc líbilo. Samozřejmě, je nutné přivřít (všechny) oči před spoustou nelogičností, které film obsahuje (ale které sci-fi ne?). Na druhé straně, kdyby některý program dokázal analyzovat textové a mailové zprávy v reálném čase, tak se něčeho podobného můžeme kliďánko dočkat .. ale zpět k filmu. Shane West jako "já nic já muzikant" film moc nevytrhne, ale to s přehledem nahrazují Edward Burns s Vingem Rhamesem + oko mužského diváka určitě potěší Tamara Feldman, jako česká (??) agentka FBI. Trošku zklamalo závěrečné rozuzlení, ale ... kdo je dokonalý, že? ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"A k čemu potřebujete pás ??" - "Je to v předpisech !!" - "Když se připoutáte, budou nás z něčeho podezřívat a zastaví nás !!" - "Vítejte v Moskvě !!" ;) Poměrně dost výživné i překvapivě vtipné scifi (bl)béčko šikovného Grega Marckse, který se s tím řádně nablblým Eldersovým scénářem serval se ctí, byť bych třeba rozhodně většinu těch kameramanských a střihačských nefunkčních kejklí oželel.. ()

a0001 

všechny recenze uživatele

Tento film je pre mňa úplná strata času. Tak veľmi sa myšlienkou chce podobať na oko dravca, ale spracovaním na to vôbec nemá. Herecké výkony úbohé, nezaujímavý dej, smiešne a naivné "akcie". Nechápem ako tomuto môže niekto dať 4 či dokonca 5 hviezd. To skutočne lepší film ešte nevidel? Film nie je iba lacnou kópiou, ale ešte aj zle vyzerá. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Po záběru na auto jedoucí přes Čechův most, kde vede rozhovor hlavní postava a agent, je možné si všimnout, že se prostředí za okýnky v pozadí mění. Rozhovor je zakončen pod Jiráskovým mostem u Rašínova nábřeží, takže dvojice skončila na opačné straně, než jakým směrem původně jela. (7ynek)
  • Na konci filmu, kde počítač hlásí, že se vypíná, je záběr na zhasínající se panely počítače. V dálším záběru však panely opět svítí. (7ynek)
  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)

Reklama

Reklama