Reklama

Reklama

One Piece: Episode of Chopper + Fuyu ni Saku, Kiseki no Sakura

  • Japonsko ワンピース エピソードオブチョッパー+冬に咲く, 奇跡の桜 (více)

Obsahy(1)

Jedná se o alternativní převyprávění děje jedné ze sérií seriálu. Znovu uvidíme, jak se k posádce přidá sob Chopper, ale oproti verzi v seriálu nás čeká spousta změn. Nico Robin a Franky jsou již součástí posádky, ale Vivi tu bohužel neuvidíme, zároveň mají i svou novou loď Thousand Sunny. I na straně záporáků čeká pár změn jako uplně nový nepřítel a také nový zlomyslný plán.. Jak získá posádka svého doktora tentokrát? (Agita)

(více)

Recenze (3)

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Následuje po 344. epizodě.Tenhle díl se mi líbil. Sice jde o předělávku seriálového arcu, ale s výraznými obměnami. Jsou změněni jak záporáci, tak i samotná posádka je jako by aktuální k době vzniku. Původní arch se odehrává kolem 80. dílu. Tenhle film je ze všech předchozích asi nejvíce emotivní. Je zde pohádková hudba, za mě vylepšená animace a ačkoli zápletka je původní a konkrétní scény si již nepamatuji, zdá se mi, že je tento film i lepší než původní seriál. ()

johny95 

všechny recenze uživatele

Jeden z mojich najobľúbenejších arcov, ktorý je i vo filmovom spracovaní stále skvelý, narozdiel od predchádzajúcej Alabastry. Len animácia je poslabšia, inak by to bolo za 5* ()

Reklama

Reklama