Reklama

Reklama

Kotel

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show / Publicistický
Česko, 1998

Obsahy(1)

Diskusní show vysílaná na TV NOVA. Michaela Jílková si do každého dílu pozvala nějakého politika a lidé mu kladli otázky. Pořad se začal vysílat v roce 1998. V dnešní době už se nevysílá. (duklak2)

Recenze (116)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Mnohdy běžní lidé vystupující v tomto pořadu byli mentálně tak zaostalí, že to vyrovnávali jen vulgaritou a nepodloženými urážkami. Odvaha politiků, kteří sem šli musela být velká. Ať to jsou sebevětší zloději, lháři a tuneláři... ať byli sebevíc zkorumpovaní, tak zde špatností svého charakteru stáli sobě rovným. Gladiátorská aréna bez pravidel, bez úrovně a ve výsledku bez hlubšího smyslu. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečná a trapná exhibice, kterou si Nova naivně snažila vybudovat... hm, snad dojem toho, kdo stojí při chudákovi občanovi? Věřil někdo, že pána politika přinutí k činu chvilka ve studiu s rádoby drsnou Jílkovou a houfem nazlobených lidiček? Maximálně si občánek, trávící večery s Novou, dupne a dá za pravdu tomu strejdovi, co to tomu sviňákovi tak hezky natřel..! Čistě vykalkulovaná show, která bavila snad jen díky své časté komediálnosti. Jako kulisa k hraní Dooma o hvězdičku víc. ()

Reklama

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Některé díly se sledovat daly. Bohužel časem člověku dojde že je politik jako politik a už ho to nebaví, protože sou to všechno stejný svině! Další věc je, že někteří lidé z publika byli naprostí idioti, kteří se ptají dokolečka na to samý, i když to v pořadu už zaznělo a pak takoví ti co neumějí položit kloudnou otázku.. Tak proč se ptáš? Stejně ti ty vole ten politik vše vyvrátí a zbagatelizuje, zdemagogizuje a odpoví svou pravdu pravdoucí a vše hodí na své politické oponenty... ()

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála pořadů, kde bylo snad vždycky jasný, že to nebude zas taková ztráta času, bude se něco dít a kde moderátor není jenom směšnou figurkou..Jílková dovedla opravdu skvěle zatopit, a to se potom politici topili:-) A když se do toho přidal nějakej ten buran s tím, že si chce užít svojí chvilku slávy a úspěšně tam prskal, byla to pak zábava k nezaplacení, nepamatuju, že bych se u Kotle někdy nudila..:-) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Dnes už by se chtělo říci legendární Kotel Jílkové, kam politici nechodili příliš rádi, ale na druhou stranu se jim ani tolik nedivím, protože i když řada z nich by potřebovala vyprášit kožich, to jednání v pořadu a vůbec ten formát byl na tolik postavý na hlavu, resp. na hulákání nespokojenců okol, že se vlastně ani host nedostal k pořádnému vysvětlování. Ovšem dodnes nezapomenutelný Kotel byl se Sládkem. Patrně nejlepší díl, který i dnes stojí za puštění. ()

Zajímavosti (2)

  • Do jedné z epizod pořadu si pozvaný poslanec a předseda Sdružení pro Republiku - Republikánské strany Československa PhDr. Miroslav Sládek přinesl vlastní nápoj, a to prý proto, aby se ochránil před případným pokusem ho otrávit. (JoranProvenzano)
  • Formát Kotle prý vymyslela sama Jílková, která chtěla se svým výrazně dominantním vzezřením vytvořit konečně dostatečnou konkurenci českým politickým diskuzím. [Zdroj: Refresher.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama