Reklama

Reklama

Whispers and Lies

(TV film)
  • Slovensko Tajomstvá zátoky (více)

Obsahy(1)

Mladá žena odkryje temné tajomstvo, keď jej sesternica záhadne zmizne na ostrove. Dve sesternice, Jill a Patti, navštívia malebné mestečko na malom ostrove Fantasy. Patti sem prišla, aby sa stretla s mužom, s ktorým sa nedávno zoznámila a Jill si vzala so sebou ako sprievod. Krátko po príjazde Patti záhadne zmizne. Jill začne svoju sesternicu všade hľadať. Čoskoro zistí, že na prvý pohľad malebný ostrovček skrýva príšerné tajomstvá a obáva ho šialené spoločenstvo. A ako postupne odkrýva temné tajomstvá a odpornú históriu tohto miesta, je čoraz väčšmi presvedčená o tom, že bude rada, ak sa jej podarí z ostrova odísť živá! Zistí totiž, že na ostrove už stáročia nikto nezomrel a čoskoro pochopí aj prečo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Televizní mysteriózní drama o podivné komunitě žijící na malém ostrůvku neoplývá, zrovna vynikají atmosférou a nezapomenutelnou zápletkou. Tohle by se klidně mohlo pouštět i v odpoledním čase, protože nic drastického či nervy drásajícího tu k vidění není. Tempo příběhu je spíše uspávající a měl jsem místy opravdu co dělat, abych u toho neusnul. Je ovšem pravdou, že ke konci se přece jenom dostavili náznaky napětí – od chvíle co Jill nakoukne pod ostrovní pokličku – jen je škoda, že ona „nesmrtelnost místní komunity“ nebyla více rozvedena (je sice pěkné, že se dozvíme, proč museli umírat lidi, ale já chtěl vidět, jak umírali…). Kdyby se tu objevila alespoň jedna „mord“ scéna, nebo pořádná akce, možná bych hodnotil o trošku více. Takhle je to ovšem podprůměrná televizní podívaná, která v sobě sice skrývala jistý potenciál – jenže to by se to muselo točit trošku v jiném duchu – nežli jako filmeček pro „poobědové“ oddychnutí. ()

lady01 

všechny recenze uživatele

Dobry filmek pro ty, co nemuzou usnout... Ja nemohla a nakonec jsem to i dokoukala... Asi bych se na to normalne nedivala, ale pak jsem usnula jako nemluvne... :-)))) ()

Reklama

st.verka 

všechny recenze uživatele

Možná takový malý pokus o horor, drama mi zní trošku nadneseně. Podivní lidé jako stíny a jakoby myšlenkami spojení. Tušíme, že něco není vpořádku a celý film je vlastě stupňování děje až k rozuzlení. Hlavní hrdinka Jill je celkem sympatická a neúnavná osůbka a tak se to v klidu dá vidět až do konce. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama