Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lisa už je podruhé vdaná a znovu nalézá svého muže mrtvého. Její první manžel spáchal sebevraždu, ale Franck byl zavražděn. Lisa pokaždé získá po manželovi vysokou životní pojistku a je pro soudkyni podezřelou číslo jedna. Ta má víc důvodů, proč Lisu nenávidět. Franck byl její snoubenec a měli před svatbou. Eva měla dokonce již koupené svatební šaty, když se Franck rozhodl, že si vezme půvabnou Lisu. Všechno kolem Lisy je zamotané a tajemné a komisař Kaplan znovu přezkoumává zdánlivě jasnou sebevraždu jejího prvního manžela. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

strougy odpad!

všechny recenze uživatele

Snímek, který označit jako špatný či příšerný by bylo urážkou těchto slov... Nefunguje tady vůbec nic, od nesmyslně překombinovaného příběhu, kde hlavní vševysvětlující důkaz se objevuje po psychologickém vyšetření jedné z postav, která ho měla po celou dobu skrytý v podvědomí, po příšerné herecké výkony, kterým vévodí zejména Linda Hardy se svým "jsem drsná a zlá mrcha" výrazem, jenž jí po celou dobu nesleze z tváře. Doporučit se to dá jenom jako mučící pomůcka na úrovni skřipce. ()

vanadium 

všechny recenze uživatele

Flashbacková detektivka z prosluněné Francie. Bohatá francouzská rodina, vysoce společensky postavené osoby, luxusní auta, drahé oblečení a šperky a do toho všeho – jak jinak – záhadná nepřirozená úmrtí, nenávist, žárlivost, pomstychtivost. Některé herecké výkony mi přišly občas trochu afektované, ale na to jsem si už u francouzských detektivek zvykl. Francis Huster je zde opět v roli hlavního vyšetřujícího detektiva, stejně jako v seriálu Zvěrokruh, kterému je tento film v některých rysech velmi podobný. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama