Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kryptológovi Dr. Peñaovi (Giancarlo Esposito) sa podarilo na jednom s karibských ostrovov chytiť legendárneho tvora Chupacabru, ktorého chce loďou previesť na vedecké skúmanie do USA. Zvedavosť členov posádky luxusnej výletnej lode však spôsobila, že sa po krvi bažiacemu tvorovi podarilo ujsť zo zajatia. Terorizovanie lode záhadným netvorom, v ktorého existenciu nikto neveril, dáva všetkým pocítiť, že skutočnosť je omnoho iná než si mysleli… (curunir)

(více)

Recenze (18)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Chupacabra Terror“ je levné béčko a bohužel v tomto případě je to hanlivé označení naprosto na místě. Není na něm nic dobrého, i to monstrum vypadá tragicky, protože se rozhodli, že to bude chlap navlečený do celotělové latexové masky. A to prostě u čupakabry za mě fungovat nemůže, je to nesmírně obyčejné a naprosto nenápadité. I když ony by digitální triky fungovaly ještě hůř. ()

krvavamera 

všechny recenze uživatele

1 koza, 1 pes, 21 lidí + 1, co si umře sám. co víc dodat. pokud vás baví počítat filmová klišé, budete o krok (vlastně o dva) napřed před filmaři, které nenapadlo že vás to napadne. pokud zbožňujete chupacabras nebo jste v životě neviděli žádný horor, nejspíš se budete bavit. v opačném případě budete počítat klišé a zjistíte, že občas i některé z nich i padne na oltář happyendu. ()

Reklama

Caelos 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec se to WTF které se táhlo celým filmem ke konci vysvětlilo. On totiž pancéřový Čupakábr vydrží snad i zásah atomovkou, ale hned na začátku ho v pohodě píchne jehla. Ale i tak to není jediná pičákovina, která se filmem táhne, chtěl jsem je tu vypsat, jenže ten film byl o tak velkém hovně, že mi všechny myšlenky vymazal. Klasická video sračka jakých jsou tisíce, ale narozdíl třeba od nechtěných komedií od Asylumu tohle moc vtipné není. ()

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem před shlédnutím znal velmi nízké hodnocení filmu pojal jsem to jako komedii. A opravdu jsem se párkrát pěkně zasmál ... bohužel tam kde bych se asi měl bát. „Čupa“ byl fakt sekáč, krev cákala - akorát byl ke konci z mordování posádky, důchodkyně s jejím bobikou a jednotky po zuby ozbrojených mariňáků tak unaven, že prohrával s vycmrdlou blonckou ve férovce „na kopačky“. Dokonce i pár pěsťovek od ní schytal a to ho předtím nerozhodila ani dávka ze samopalu. Snad jsem nikoho nevzbudil když jsem u toho hýkal smíchy v 6h ráno při repríze na TV Markíza. Za tu „kickbox vložku“ dám jednu *. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,VY STE BLÁZON"" ,,TO HOVORILI AJ GALILEOVI, ALE DAL NÁM KĽÚČE K NEBESÁM." __To je tak keď príde človek unavený večer domov a má chuť si pozrieť niečo, kde sa mozgové závity nemusia točiť prirýchlo. V tom prípade je tento filmík slušnou voľbou, samozrejme pokiaľ inklinujete k danému žánru. A Chupacabra ma v mnohých veciach celkom príjemne prekvapila. Kladmi snímku sú v prvom rade jeho príjemné vizuálne efekty za čo do istej miery môže fakt, že príšerka je vlastne chlap v kostýme. Ďalej potom je viditeľné, že i keď sa jedná o video film i tak mal slušný rozpočet, uspokojivo je odvedená aj hudba a treba povedať, že i režisér sa snaží ako vie. Čo však často krát zmôže keď na palubu nastúpi najväčší problém filmu a tým je mizerný scenár, svoje "kvality" hneď úžasne ukazujúc na tom, ako sa vlastne započnú krvavo nezmyselné jatky. Tu zakopáva hneď v niekoľkých bodoch. Chupacabra je v ,,skutočnosti" len asi meter vysoká a živý sa výhradne krvou kôz alebo sliepok, no tu si ju tvorcovia výrazne poupravali (inak mi trocha pripomína najvyzretejšie štádia Draculu z roku 1992) čo by som im ešte ako tak dokázal odpustiť. Prehnanosť však vidím v tom zabíjaní každého koho stretne. Ak by som mal však sumarizovať klady a zápory nedopadlo to vôbec nijak zle, len škoda, že som film kvôli zle nastavenému videu nevidel do úplneho konca. Myslím si však, že tu tretiu * by som nakoniec dal tak či tak. (2. komentár k filmu) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama