Reklama

Reklama

Nejlepší úlovky Austina Stevense

(TV film)
  • Velká Británie Most Striking Moments
všechny plakáty
Velká Británie, 2004, 87 min

Hrají:

Austin Stevens

Obsahy(1)

Austin Stevens se o exotické a nebezpečné živočichy zajímá od dětství. Má třicetiletou praxi herpetologa a posledních deset let si vydělává na živobytí fotografováním zvířat. Ze své základny v jižní Africe vyráží do všech koutů světa, aby fotografoval nejvzácnější a nejnebezpečnější pozemské živočichy. Uštknutí kobrou, zápas s krajtou, boj na život a na smrt s anakondou velkou, výprava do zimoviště jedovatých hadů nebo útok slonů afrických. Film Nejlepší úlovky zachycuje nejpozoruhodnější a nejnebezpečnější setkání se zvířaty, jakých jste kdy byli svědky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Pohled na nebezpečná zvířata opravdu pěkně zblízka.Ovšem pan Stevens svými kecy o nebezpečí a klaustrofobii navodí například napínavou situaci,kde vleze do díry za dvaceti chřestýši,to bych vždycky tek.A s dokumentem to má společnýho asi něco mezi večerníčky V.Chaloupka a Záhadou BlairWitch. ()

neithusak 

všechny recenze uživatele

"Snake man" (hadí muž) Austin Stevens v tomto dokumente prezentuje veľmi pútavou formou svoje najlepšie momenty s hadmi. Každé stretnutie je divákovi priblížené dopodrobna a takmer pri každom bojuje Austin o život. Všetky tieto boje sú prestrihané komentárom v ktorých Austin rozoberá, kde spravil chybu a kde mal zas obrovske štastie. Velmi pútave, niekedy až mrazivé. "I have been bitten, God!" (Bože, uhryzol ma!) ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu se objeví hadi, jako například anakonda velká, chřestýš texaský, krajta mřížkovaná, užovka brazilská, kobra královská a další. (MeanWhile)

Reklama

Reklama