Reklama

Reklama

Tučňáci odletěli do Monte Carla, aby zde vydělali peníze na návrat do New Yorku. Alex a přátelé však tuší, že už se pro ně nechtějí vrátit a tak se za nimi vydají. Najdou je v kasinu, ale bohužel se jim na stopu dostane kapitánka DuBoisová z oddělení pro odchyt zvířat. Je odchytem úplně posedlá, dá se říci, že tomu zasvětila svůj život. Na zdi jí visí mnoho trofejí, jen lva ještě nemá a tak se se vší vervou vydá na jeho lov. Alex s partou před ní prchají a zachrání je zvířata z cirkusového vlaku, která je schovají protože jim Alex namluví, že jsou také od cirkusu a cirkusáci si musí pomáhat. A tak se alespoň pro tuto chvíli zbaví DuBoisové. Cirkus je na cestě do Říma a později do Londýna, kde se mají setkat s americkým promotérem, který jim, pokud se mu budou líbit, zařídí americkou tour. Alex to vidí jako šanci dostat se zpět do New Yorku a tak se rozhodnou tento cirkus koupit. Majitelé jim cirkus velmi rádi prodají a dobře vědí proč. V Římě se představení totiž vůbec nepovede, dalo by se říci, že se jedná o naprostý propadák. Dojde to tak daleko, že musí utéct před rozčilenými diváky, kteří chtějí vrátit vstupné. Lachtan Stefano prozradí Alexovi, že tygr Vitalij byl kdysi jejich největší hvězdou. Dokázal proskočit i malinkou hořící obručí. Jednoho dne však na něm vzplála srst a od té doby už toto číslo nepředvádí, je podrážděný, zklamaný a otrávený životem a cirkus pomalu upadá. Z jeho bývalé slávy už nezbylo nic. Alexovi je jasné, že s tímto cirkusem musí nejdřív něco udělat než ho představí americkému promotérovi, jinak se domů nedostanou. A tak začnou trénovat. Trénovat však musí i Alex a jeho přátelé protože již dříve lhali o tom, že jsou cirkusáci se skvělými čísly. Teď nastala doba, kdy by měli tato čísla naučit své nové přátele. Kupodivu se jim to docela daří a vypadá to, že v Londýně by mohli mít velký úspěch. Jen je ještě potřeba přesvědčit Vitalije, který chce cirkus opustit, že by se měl vrátit ke svému starému číslu... (TV Prima)

(více)

Videa (54)

Trailer 9

Recenze (813)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Musím sa priznať že som prekvapený. Niečo tak úžasné a farebné som naozaj nečakal. Po prvej dvojici filmov, ktoré som pretrpel ma tento nadchol hádam všetkým čím mohol. Všetky chyby vyčítané v predchádzajúcich dieloch zostávajú. Jediným zlepšením je funkčnosť hlavnej zápletky, ktorú film tentokrát má a ktorá ho vďaka svojej pútavosti posúva do nadpriemerných vôd. Neuveriteľne som sa bavil a nevedel som z plátna oči odtrhnúť. Zimmer mal tentokrát dostatok priestoru a krásne ho doplňoval Bocelli alebo Kate Perry, ktorej Fireworks pri predstavený v Londýne prezentoval asi najfarebnejšiu a najkrajšiu scénu na poli animovaného filmu vôbec. Pre mňa príjemné prekvapenie, ktoré doslova a do písmena schováva predchádzajúcu dvojicu filmových omylov do zabudnutia a týči sa na animovanom poli ako majestátny jedinec svojho žárnu, ktorého status zostane tentokrát nespochybniteľný. Výborná vec, ktorá zabaví hádam všetkých. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Séria animákov o kamarátoch z newyorkskej ZOO pokročila do trilógie a znovu láme rekordy a moje očakávania. Veľmi svieži filmík, v ktorom ide o to, že stará parta drží stále pri sebe, priateľstvo je nadovšetko a popri tom sa rozohráva množstvo vtipných situácií, ktoré ešte stále dokážu diváka prekvapiť. Charaktery postáv stavajú stále na tom istom, ale vždy sa nájdu okamihy, ktorými prekonajú samých seba a pritom stále ostávajú pri zemi. 3D potešila, nebola na obtiaž a dabing sa vcelku vydaril. Vkusný humor je vhodný pre deti, ale nepohrdne ani rodič, čo je podľa mňa tá najlepšia stratégia, akou sa štúdiá pustili. Takže neostáva nič iné, len sa tešiť na ďalšie pokračovanie a dúfať v kvalitu nastavenej latky aj naďalej. 85%. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Od tohoto pokračování jsem čekal jen slušnou zábavu ve stylu předchozích dílů, které byly super, ale ani jednomu z nich jsem neudělil plný počet. Pak ale přišel tento díl, který byl barevnější (animátoři asi jedou na slušném LSD), více moderní (mluvím hlavně o soundtracku, z něhož minimálně Katy Perry dnes pozná prakticky každý) a více trhlejší. A to je přesně to, proč se mi tento díl líbil asi ze všech nejvíc. Konečně si režiséři uvědomili, že točí animák, kde je povoleno doslova vše. A oni to, věřte nebo ne, dokázali vybalancovat tak, že to nebylo (zas tak moc :-)) infantilní. Právě od momentu, kdy poprvé zazní Katy Perry, jsem si uvědomil, že tento díl má možná nejslabší scénář ze všech, ale je to jízda, kde je opravdu minimum hluchých míst. Jízda, která vás bude bavit, při které se budete smát a která se vás pokusí i dojmout. Zkrátka a jednoduše - tohle je rozhodně nejlepší díl série. Konečně můžu čtyřem přátelům z New Yorku udělit plný počet bez zaváhání. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Některé scénky a hlášky dokáží zaručeně pobavit, vtipných situací je dostatek a vidět staré dobré postavičky určitě potěší (tučňáci opět bezkonkurenční). Film ale z mého pohledu značně sráží občasná přemrštěnost a to především ve spojení s šílenou francouzskou policistkou a s ní spojenou akcí. Ty její kousky byly prostě moc, navíc postava nejvíc na přesdržku. Král Jelimán s medvědicí byl podle mě taky krok špatným směrem. K příběhu a k motivaci v jejich putování radši "no comment". Síla Madagaskaru 3 tkví především v poměrně znatelném množství povedených scének a gagů hlavních i vedlejších protagonistů, prvotní dojem je i přes několik otravných postav, šílenou akci a ujeté páry (Jelimáne, Jelimáne) víceméně dobrý a to mimo jiné kvůli chytlavé hudbě a efektům, v celkovém pohledu to ale není žádná sláva a Madagaskar už zdaleka není tím, čím býval v prvním díle. Čeho je moc toho je příliš. Ale nutno dodat, že mě to bavilo víc jak dvojka. 65% ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Jedno z největších překvapení roku a paradoxně také jeden z největších letošních zážitků. Madagaskar 3 funguje jak v rámci zajeté série, kterou nadále vyvíjí, překvapivě logicky zakončuje a v jejím rámci také nostalgicky dojímá (mnohem méně samoúčelně, než Toy Story 3), a zároveň zapadá i do konceptu žánrových animáků, kterými si DreamWorks v poslední době plní portfolio a kterými zcela zaslouženě nabírá body oproti stále více stagnujícímu Pixaru. Madagaskar 3 je absolutní dada, v němž je možné všechno (nebo lépe řečeno - nic není nemožné), absurdita je zde kupena zcela cíleně a mistrně a film svým zasazením do cirkusového prostředí vlastně zcela logicky přejímá úlohu burlesky v té nejčistší možné podobě. Analogie je zřejmá. Madagaskar je absurdní cirkus a baví právě proto, že předvádí nemožné, podobně jako ruský tygr proskakující otvorem velikosti análního věnečku (včetně charakteristického lupnutí). V podstatě precizní groteskní majstrštyk, od začátku až do konce. Puntíky... Puntíky... Puntíky... AFRO! ()

Galerie (105)

Zajímavosti (21)

  • V scéne "dobiehanie vlaku“ je do vzduchu vyhodených takmer 1 200 Eur. (milealelia)
  • Alex (Ben Stiller) mal viac ako 2 000 ovládacích prvkov, a preto ho animátori mohli nastaviť do každej mysliteľnej pózy. (danco123)

Související novinky

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

Bacha na zlé holky!

Bacha na zlé holky!

16.01.2011

Lena Headey (foto), Frances McDormand a Charlize Theron si ve svých následujících filmech zahrají hlavní záporačky. První z nich se připojila k obsazení akční sci-fi Dredd, kterou v Jižní Africe… (více)

Reklama

Reklama