Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý Derrick Cabrera (Paul Rodriguez) miluje skateboarding. Nechybí mu talent a sní o získání sponzorů, ale osud mu příliš nepřeje. Doma panuje napětí kvůli špatným výsledkům ve škole, přítelkyně ho vidí jako ztroskotance a nejlepší kamarád se k němu otáčí zády, protože je lepší než on. Když má již pocit, že situace nemůže být horší, je zatčen, popere se s otcem a pokusí se utéct z domova. Dál jde ale za svými sny stát se profesionálním skateboardistou a účastní se závodu Tampa Amateur Contest, kde se pokusí předvést nevídaný trik. (oje)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (8)

Astu. 

všechny recenze uživatele

Doba, kdy skate byl v punku je dávno pryč, dnes, kdy jsou nejznámější skateboardinsti jako Paul Rodriguez a Ryan Sheckler pomalu slavnější než filmové hvězdy a kdy se celá scéna točí jenom okolo peněz, ztrácí skateboarding pomalu svoje kouzlo. Už to není undergroundová záležitost pár kámošů, dostal se do toho byznys jako do každého jiného sportu. _____ Film má skvělý soundtrack, i skejťáci hrají solidně, pár skutečně silných scén tam je (odchod z domova), ale pohádka o tom, jak chudý Paul Rodriguez skrz rozmazlenýho skrčka Ryana Shecklera ke štěstí přišel, mě moc nebere. 7/10 __________ http://www.youtube.com/watch?v=UEZ8xWskQmE&feature=related ()

oje 

všechny recenze uživatele

Ze sportovního hlediska jde o jedinečnou podívanou a ryzí poklad, ve kterém skateboarding předvádí v plné kráse největší současná hvězda branže. Jako film to ale už tak zářivé není. Pocit frustrace a soucit s postavou, ke které se všichni otáčejí zády, není zdaleka tak silný, jaký by měl být, a celková emoční stránka filmu je na drama slaboučká. Konflikty charakterům nevěříte, trable hrdiny vás míjejí obloukem a dějová linie je přinejlepším jedna z jednodušších. Po sportovní stránce tak jde o jedinečnou věc, běžný divák však neuvidí víc, než jen lacině poslepované klišé, proložené líbivými sportovními záběry. ()

Reklama

MartinKoho. 

všechny recenze uživatele

Jde možná o první skejtovej film, kterej dělali skejťáci pro skejťáky. Parádní uvolněná atmosféra popisující příběh talentovaného skatera. Jelikož jezdím na skejtu už osmím rokem, tak na něco jako je tohle jsem čekal už opravdu moc dlouho. A stálo to za to! Pokud ale na skejtu nejezdíte, myslím si, že se nudit stejně nebudete a dobře se pobavíte. Super práce a moc si vážím toho, že Rob Dyrdek do tohoto filmu objetoval svoje peníze a čas. ()

Flamik 

všechny recenze uživatele

Puberťák co nedělá nic jinýho než skate, kašle na školu, doma se hádá.. Dopředu jasný jak to skončí, zbytečný mi přišly části kdy se nejezdilo na skatu, a lidi se většinou hádali...Celý to bylo podtrženo frajerkou do který se hlavní postava zamiluje, jejíž cíl života bylo vozit mladšího bráchu po skateparcích. ()

Freyn 

všechny recenze uživatele

Paul Rodriguez, Ryan Sheckler, Rob Dyrdek. Tihle týpci předpovídají film, plný nadupaného skateboardingu. Co se týče příběhu, hereckých výkonů však nikoliv. Po zhlédnutí, jsem byl ale příjemně překvapen. Skeťáci to odehráli vskutku dobře, příběh mě samozřejmě zklamal ale to jsem čekal. Pro mě jsou Street Dreams, hned po Legendách z Dogtownu nejlepší film se skate tématikou, který se dosud natočil. Abyste si ale něco nemysleli, tak zas tak odvázaný nejsem. Rodriguezovi jdou jenom scénz kde se vzteká, jinak hraje hůř než Zac Efron. Ryan Sheckler hraje velmi vyštajlovaného parchanta a tato role mu sedí (i když v ní řekne asi 20 vět), kdo mě překvapil byl Rob Dyrdek, který záporáka odehrál opravdu obstojně, a pro mě je to nejlepší herec-skejťák (samozřejmě až po božském Tondovi Hókovi). Co se týče dobrých scén tak určitě útěk z domova a....to je asi tak všechno. Dávám jednu hvězdičku plus za soundtrack, který opravdu potěšil. 60% ()

Zajímavosti (1)

  • Představitel hlavní role Paul Rodriguez se ve skutečnosti v roce 2009 závodu v Tampa Bay skutečně zúčastnil. Ne však výběru pro amatéry, ale pro profesionály. V kvalitně obsazeném a prestižním závodě nakonec obsadil druhé místo. (oje)

Reklama

Reklama