Reklama

Reklama

VOD (1)

Eugene a Cindy tvořili pár, jemuž bylo souzeno spolu zůstat. Ale na maturitním večírku, těsně před tím než se pomilovali, se Eugenovi stala nehoda a skončil v komatu. Po čtyřech letech se z něho probudí a vidí, že jediný, kdo u něj zůstal, je jeho nejlepší kámoš Tucker. Ten mu vysvětlí, že se Cindy odstěhovala a odešla studovat na univerzitu. Eugene se s tím snaží smířit a najde si práci fotografa. Jednou však přiběhne Tucker s novým číslem časopisu Playboye a novinou o Cindy, která teď zdobí jeho stránky jako Miss Březen. Mládenci zjišťují, že se zanedlouho koná výroční párty v sídle časopisu a rozhodnou se, že ji stůj co stůj překazí. Eugen přece musí získat svou holku zpátky! V hlavních rolích americké komedie hrají Trevor Moore a Zach Cregger, kteří ji zároveň i režírovali, spolu s Raquel Alessiovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

STARKOVA20 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mi způsobil to, že jsem se doma před obrazovkou cítila trapně za lidi, co se na tomhle filmu podíleli. Neskutečný druh trapného a vulgárního humoru, který mě vyloženě urážel .Kluk co se po 4 letech probere z kómatu a hledá svou lásku ze střední by nebyl až tak špatný nápad, ale ten tucet nechutností mezi tím se vážně nedá.Tenhle film si nezaslouží nic než odpad. ()

FincherD. 

všechny recenze uživatele

Au, velké zklamání, hlavně potom co jsem si několikrát pouštěl trailer, který mě velmi bavil. Bohužel většina opravdu zábavných situací a vtipů je vystřílena právě ve 146 vteřinové ukázce. V samotném filmu je všechno převálcováno humorem za hranicí trapnosti. Navíc je dost těžké sledovat film, když máte chuť po 20min. jednoho z hlavních hrdinů zabít. Samozřejmě nechybí porce fekálního humoru-jeden exkrementální se prakticky, jako dllouhé lejno, táhne skoro celým filmem:( ()

Reklama

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Classy :) aspoň sme videli, čo sa stane, keď mladší bráška najde Playboy tomu staršiemu. Typické obsadenie teen prasáckej komédie, prasák a panic. Do toho niečo nové (kóma, sex s epileptičkou, a slza na tvári H.Hefnera....) a happy ending. Tie dnešné baby, ach, no nie sú skvelé? Ak majú chlapca v kóme, začnú hoc aj fotiť pre Playboy, aby mu zabezpečili dobré medical treatment. Ach, tá láska...vypnite všetko dobré vo vás, a pozrite si tento tradične netradičný prasácky snímok. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nic moc komedie, spousta vtipů je tam tak trošku navíc a jsou křečovitý, fekální vtipy jsou fakt echt fekální a co hůř, nejsou ani trošku vtipný a opravdu zábavný scény se daj spočítat na prstech jedný ruky, no ale důležitý je, že tam aspoň nějaký jsou a tak to dokáže v rámci možností a žánru teen komedie tu a tam docela slušně pobavit a návštěva playboy párty je rozhodně fajn ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie, jejiž děj překypuje srandovními situacemi a skvělými hláškami, což zapříčinilo fakt, že jsem se dobře pobavil a pořádně zasmál. Film je zárověň dost svižný, takže nuda tady rozhodně nehrozí. A ta scéna, co příjde po hlášce: "Horsedicku, ukaž péro!" je naprosto k popukání. Jediné co mi vadilo, a vadí mi to vždy, byla přítomnost různých fekalit. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Zlaté maliny - nominácia: Najhorší herec vo vedľajšej úlohe (Hugh M. Hefner). (filip289)

Reklama

Reklama