Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na malom ostrove uprostred Egejského mora sa skrížia cesty archeologičky Valerie Cammon a štvorice mužov. Ona ako jediná prežila nečakaný archeologický objav, jej expedícia potvrdila existenciu hydry, veľkého mýtického viachlavého hada strážiaceho dávny poklad, ale žiaľ aj to, že je to tvor nesmierne zúrivý a nebezpečný.
No okrem hydry je tu ešte skupina lovcov ľudí, ktorá sleduje stopy mužov, aby ich mohla zabiť. A tak sa hnacím motorom nesúrodej pätice stáva túžba prežiť. (beso74)

(více)

Recenze (60)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Krvavá lázeň, v níž jednohubky poctivě ječí, i když jsou už na dva až dvacet kusů. Logika spí ve sluji spánkem spravedlivých, a podle zásady, že víc hlav víc ví, se mozkovny namnoží pokaždé, když tvůrci nevědí, kudy kam. Takže ke konci už je z milé hydry stohlavá saň. Triky jsou prachbídné, některé chody odfláknuté, ale snad se za ušetřené prachy štáb alespoň najedl. Z výnosů totiž jistě ne. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Autorům se povedla, bohužel už dnes nevýjimečná věc, totiž zhnusit film hned na začátku. Nemám nic proti digi trikům, ale čeho je moc, toho je příliš. Hned při další hlavy vyrostou evidentně za pahýlem, ne z něj a tento pahýl v dalším záběru kamsi záhadně mizí. Dále nemá smysl film rozebírat, prostě hodně podřadné béčko. 201205308658/9045 ()

Reklama

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Tieto nízkorozpočtové badmovies jednoducho milujem. Hydra by bola ideálnym zážitkom na sledovanie v partii. Najlepšie v partii pod vplyvom, keďže sa dá veľmi dobre zabaviť tipovaním, kto zomrie prvý, kto bude ďalší, ďalší a kto nakoniec ostane. Hmm kto ostane je viac menej jasné od začiatku. O kvalite filmu je škoda hovoriť. O hercoch detto. Jediné pri čom moje srdiečko skákalo, ako besné boli zábery hlavnej hrdinky: hydry. Hydra sa nakoniec zmenila na sedemhlavého draka a rytier od zelených baretov vyslobodil svojím mečom samosečom princeznú z jaskyne. Ako vítazi našej reality show získali vítazi finančnú hotovosť a luxusnú plavbu po Egejskom mori. Nemôžem zabudnúť vyzdvihnúť pokus o spletenie mýtických bájí s krutou realitou a automatickými zbraňami. Scenáristi týchto filmov nie sú absolútne docenení, pretože vymýšľať nové a nové monštrá, nové a nové zápletky (hmm tie až také novie niesú) dokážu len géniovia. Ako som napísal už na začiatku, toto je film do alkoholovej partie s minimálne 5 členmi. ()

DivX odpad!

všechny recenze uživatele

Opuštěný ostrov na kterém žije nechutně vypadající několikahlavá hydra. Počítačové animace u tohoto Béčka či Céčka jsou na nule, jakoby je autor tvořil snad v nějakém Flash programu a příběh ani nemá děj! Prostě si tam ta svině běhá a sežere všechny, které najde. A hádejte co? ... no zase jí nikdo neumí zabít! 0% (DĚJ odpad AKCE ** HOROR * ANIMACE odpad HERCI odpad) IMDb.com: 3,4/10 ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Cinetel Films je jedna z málo společností, která dokáže uspokojit moje touhy (kromě klasiky, jako je např. Wicked Pictures, Metro Home Video, Adam and Eve,...). Dneska musí být všechno temné, depresivní, psychologické, etc etc, ale kdo touží po hydře, vedoucí hodinové monology? Já tedy ne, chci ji vidět, jak trhá tu lidskou pakáž na kusy. Děj není samozřejmě důležitý, hlavní je, aby bylo dost rupií na animaci. Tvůrci sice moc chechtáků neměli (nejvíc určitě spolkla triková sekce), přesto dokázali natočit pěkný, koukatelný filmeček. Herce vůbec neznám (teda baby nic moc), kromě nesympatického blonďáka (v ksichtě mi připomíná Jacksona) z Walker Texas Ranger. O hudbu se postaral dvorní skladatel Jima Wynorskiho, Chuck Cirino, jenž brutálně vykrádá své (skvělé) Povstání strojů. Přístě to chce pořádný kočky, ještě víc hydry (nebo nějaké jiné potvory) a není co řešit, pro tentokrát poouze za čtyři. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama