Reklama

Reklama

Tong zi gong

  • Hongkong 童子功 (více)

Obsahy(1)

Příběh vypráví o skupině nevyzpytatelných darebáků, kteří ukradnou tajnou bojovou příručku The Mighty Technique, které ovšem chybí poslední dvě kapitoly. Skupina zlodějů se rozhodne najít chybějící stránky příručky, jejíž stopy vedou ke starému Fangovi. Ten se jim rozhodne postavit, ale je nakonec přesilou poražen. Zpovzdálí však vše sledují dva čestní šermíři Hsiang Kuei (Ling Yun) a Hsiao Chu (Ivy Ling Po) a rozhodnou se vzít spravedlnost do vlastních rukou. (Epistemolog)

(více)

Recenze (2)

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

V hlavních rolích je jedna z nejúspěšnějších čínských hereček mrštná Ivy Ling Po spolu s tajemným slamákem Ling Junem. Z průměru to vytahují nadpřirozené schopnosti záporáka i zmiňovaného dua. Patřičný gore je na místě i zajímavé kostýmy a rychlé souboje se zbraněma, ovšem s absencí kopacích technik. Napomáhá kamera a epická hudba známého Chou Fu Lianga. Jedna z těch lepších wuxia mlátiček. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Závěr filmu o neporazitelném dědkovi, který léta pátrá po posledních dvou kapitolách bojové příručky, a sourozencích, kteří se mu hodlají pomstít, mi připomněl Tenkrát na Západě. Tak dlouho je totiž obtěžuje dotazy po jejich totožnosti, až mu bratříček razantním způsobem osvěží paměť. ()

Reklama

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama