Reklama

Reklama

Vyrazit si na dovolenou na krásný ostrov v Tichomoří, to byl původní plán Jasona a Cynthie. Prožívají vážnou manželskou krizi a v letovisku Eden Resort poskytují prý skvělou terapii pro páry. Jenže to má háček. Pobyt je neskutečně drahý. A tak přemluví své přátele, ať jedou s nimi, protože pak dostanou skupinovou slevu. Dave se svojí ženou Ronnie jsou přesvědčeni, že manželskou terapii vůbec nepotřebují, přesto se nechají nalákat. Přemluví Lucy a Joeyho i Shanea s mladičkou přítelkyní Jennifer. Netuší však, že prázdninový Eden resort vede podivínský manželský poradce Marcel, který rozpozná, že i v těchto vztazích to dost skřípe. Všechny donutí, aby na svých vztazích začali pracovat. Z uvolněné dovolené se tak stává peklo na zemi. Jenže nic nespojí tak dobře jako společný nepřítel, v tomto případě Marcel a jeho lidé... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (273)

novoten 

všechny recenze uživatele

Na to, jak bizarně a předvídatelně zápletka vypadá a jak otrávené byly první divácké reakce, je ta moje relativní spokojenost nakonec hodně překvapivá. Herci jsou fajn, hlavní trojice hereček doslova božská a ve všech těch nádherných lokacích vychází každý vtip lépe než v okoukaných městských kulisách. A i když je občas některá hláška nebo scéna trochu mimo, na konci mi úsměv z tváře nějak nechtěl dolů. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Trable v ráji jen potvrzují slova těch, kteří tvrdí, že s romantickou komedií to skutečně nevypadá dobře. Čtyři páry, osm zbytečných osudů, osm nevýrazných postav. Pozval bych sem nějakého záhadologa, protože postavit vedle sebe herce, kteří by měli být vtipní (nebo alespoň jako v případě ženského osazenstva sexy) a celou dobu se moje koutky prakticky vůbec nepohnout, tak to musí být hodně ošklivé. A taky že je. Scény, kdy jednotlivé páry sedí u manželského poradce jsou k uzoufání nudné, problémy partnerů vybublávající postupně na povrch jsou nudné, přehrávající Jean Reno je nudný, výlet na druhý ostrov je nudný.. Je prakticky nemožné začít někomu z hrdinů fandit, protože to jsou idioti par excellence. Režisérský neumětel Peter Billingsley pak absolutně selhává v načasování, neúměrně natahuje scény, chybí mu nápad.. ano, bylo to ošklivé!! Hodně ošklivé.. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od Grown Ups Adama Sandlera se Vaughnovi a Favreauovi tenhle kamarádský kšeft hrubě nepovedl. Ačkoliv se film tváří jako čirá komedie, při hlubším pohledu se může zdát, jako by se tvůrci snažili o něco vážnějšího ve stylu sondy do amerických manželských párů v krizi. Jak jinak si vysvětlit, že se v "komedii" za celou dobu nezasmějete a přijde vám, že se o to ani tvůrci nesnaží? Buď měli větší ambice a nevyšlo jim to, nebo prostě neumí psát. Ať tak či onak, od Trablů v ráji ruce pryč, nic pěkného, kromě scenérií vás tu nečeká. Jediné, za co lze Vaughna a Favreua pochválit, je schopnost ze studia vydolovat peníze na zaplacení vlastní dovolené... ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Vypadá to dobře, ale film je brak. Naprosto nevyužitý potenciál komedie. Komedie? Ano, taková u které se nezasmějete. Vtipy ani nějaké vtipné scény zde prostě nejsou. Hloupě napsaný scénář s průměrnými herci. Víc se k tomu bohužel říct nedá. Komedie o čtyřech párech, co se snaží zachránit svoje vztahy vyústí až v blbě předvídatelný happyend. Jak jinak. Jediná slušná scéna byla duel na Guitar hero. Bohužel víc kladů tento film opravdu nemá. ( 15 procent ) ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Já se těšila na vtipný film se sympatickými herci a ono to bylo otravné, zoufale nevtipné a hodně nereálné. Určitě se problémy v několikaletém manželství vyřeší za týden jenom tím, že budete dírou v podlaze čučet na rybky v moři, na hubené holky nebo na toho svalnatýho troubu. Bylo to strašně hloupý! To neni ani film na nedělní odpoledne, to je film na přetrpění a pak už nikdy více... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Scénář napsali představitelé hlavních rolí Vince Vaughn a Jon Favreau proto, aby "normální lidi se všedními problémy přenesli do výjimečného prostředí". (vendy63)
  • Film se natáčel převážně na ostrově Bora-Bora ve Francouzské Polynésii. (griph)
  • Vernon Vaughan, který hrál otce Vince Vaughana (Dave), je jeho otcem i ve skutečnosti. (sir-dave)

Reklama

Reklama