Reklama

Reklama

Vyrazit si na dovolenou na krásný ostrov v Tichomoří, to byl původní plán Jasona a Cynthie. Prožívají vážnou manželskou krizi a v letovisku Eden Resort poskytují prý skvělou terapii pro páry. Jenže to má háček. Pobyt je neskutečně drahý. A tak přemluví své přátele, ať jedou s nimi, protože pak dostanou skupinovou slevu. Dave se svojí ženou Ronnie jsou přesvědčeni, že manželskou terapii vůbec nepotřebují, přesto se nechají nalákat. Přemluví Lucy a Joeyho i Shanea s mladičkou přítelkyní Jennifer. Netuší však, že prázdninový Eden resort vede podivínský manželský poradce Marcel, který rozpozná, že i v těchto vztazích to dost skřípe. Všechny donutí, aby na svých vztazích začali pracovat. Z uvolněné dovolené se tak stává peklo na zemi. Jenže nic nespojí tak dobře jako společný nepřítel, v tomto případě Marcel a jeho lidé... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (273)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Hollywood v plnej kráse... či skôr ohavnosti! Neambiciózny film, ktorý nie je vtipný, romantika zúfalo neuveriteľná a pocit sprevádzajúci jeho sledovanie je k posraniu neutrálny. Ale žeby tento snímok vznikol pre diváka? ALE KDE! Dobre zafinancovaná dovolenka pre filmový štáb na jednom z najkrajších miest na svete? ČO INÉ?! A to Vaughn, Favreau, Bateman a ostatní (hádam len s výnimkou J. Rena) ani zďaleka nemajú toho za sebou toľko, aby im takéto zaobchádzanie patrilo. To už v tom holomúde fakt nikto nemá trochu súdnosti? 1 hvízdu si neodpustím, lebo sa mi naozaj pekne pozeralo na krásu krajiny, kam sa nikdy v živote nedostanem. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám rád příběhy, co se odehrávají v Karibiku. Jenže mě štve, když se promarní dobrý nápad a natočí se to trapně. Přesně tak se totiž tváří tenhle film, kterej má pár supr scén, ale vesměs je to děsná otrava. Vince Vaughn asi nemá na dovolenou v takovém ráji. Proto si napíše scénář, nechá si ho zaplatit, nějakej trapnej režisér tam pak během dvou dnů pobíhá. Stočí tuhle blbost a zbytek si užívá. Mně to fakt přišlo děsně na nic, i když tam pár scén bylo fajn. ()

Reklama

Sten-li 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem od Trablí v ráji nečekal vůbec nic, můžu říct, že se na to koukat dalo. Co mě však překvapilo a zklamalo byl Jean Reno, k natáčení tohoto snímku se musel upsat snad jen kvůli těm nádherným ostrovům, kde se příběh odehrával, jinak si to nedokážu vysvětlit. Pár vtipných momentů se našlo, jinak však až na překrásné prostředí nic věhlasného. Chtěl jsem dát hvězdy 3, ale poté sem si řekl, že by to nebylo fér vůči ostatním mnohokrát lepším filmům, které jsem třemi odhodnotil... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Obsazení v pořádku, zejména Vince jsem uvítal s nadšením, protože je to dobrý komediální herec. Nápad filmu celkem fajn, terapie a sezení na ostrově byly svým způsobem zajímavé, ale velmi často nám to samozřejmě sklouzávalo k nevtipným vtipům, předvídatelným rozuzlením (všichni nakonec spolu zůstanou - jak zvláštní :)) a vyplněním žvástami o ničem. Avšak český dabing nám to celé poměrně zachránil, protože v českém znění to celkem rychle uteče a těm povedeným legráckám se zasmějete určitě více v ČJ než v AJ. Trable v ráji je takový lehce lepší průměr. 60% (with J.) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Ups, tak nějak to vypadá, když se někdo rozhodne zfilmovat proces stáčení nudy. Doslova. Při sledování jsem cítil, jak stárnu, jak se mé kosti drolí a tkáň usychá. To vše nataženo na mučivé dvě hodiny, za které by si Favreau s Vaughnem jako scénáristé zasloužili bodyček proti železnými hroty posázené stěně. Tihle dva bývají normálně vtipní až na půdu, takže nechápu, co jim přelítlo přes nos zrovna v tomto případě, protože i slovutný Jean Reno jest otravný jako přerostený ovád (věta o které bych se nenadál, že ji někdy vyslovím). Že by nadutost a přehnaná sebedůvěra? Tak tentokrát vám to pánové nevyšlo (opravdu naprosto nečekaně), ale budu shovívavý a případnému reparátu dám šanci. Ovšem momentálně uděluji body pouze za prostředí, ve kterém se tato filmová katastrofa odehrává. Tropický ráj, do kterého bych se nejraději odstěhoval, tedy do té východní části samozřejmě. 20% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel převážně na ostrově Bora-Bora ve Francouzské Polynésii. (griph)
  • Scénář napsali představitelé hlavních rolí Vince Vaughn a Jon Favreau proto, aby "normální lidi se všedními problémy přenesli do výjimečného prostředí". (vendy63)
  • Vernon Vaughan, který hrál otce Vince Vaughana (Dave), je jeho otcem i ve skutečnosti. (sir-dave)

Reklama

Reklama