Reklama

Reklama

VOD (1)

Režisér filmů Sejmi eso a Narkotika vás zavádí zpátky do adrenalinem napumpovaného světa krve, svištících kulek a nebezpečných zloduchů. Čekají na vás smyslů zbavení žoldáci, přitažlivé atentátnice i oblíbení členové rodiny Tremorů. Zbrusu nový výbušný film znovu svedl dohromady proslulé padouchy (Tom Berenger a Vinnie Jones) i nažhavené nováčky, aby vyprávěli příběh druhořadého agenta FBI, na jehož hlavu je vypsána vysoká odměna. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film si z původního filmu drží pouze název..kvalita prvního dílu se zde nedá vůbec srovnávat.Přijde mi že tento film je pouhou vykrádačkou a nezachraňuje ho ani můj oblíbený Vinnie Jones.Kdyby filmů natočených tímto stylem nebylo již tolik bylo by mé hodnocení asi o 20% lepší ovšem takových scén jsme již viděli mnoho. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

O hodně horší, průhlednější a méně promyšlenější než film první. Akce - ve filmu snad nejdůležitější - tupá a trapná. Tam, kde se film snaží být vtipný, je trapný. Tam, kde se film snaží být překvapující, je předvídatelný. Tam, kde se film snaží být akčně nabitý, je jen nudný. Tam, kde se film snaží být inteligentní, je tupý, okoukaný. Tento film mi doslova vzal čas. Těží jen z mé zvědavosti a unáhlenosti, způsobené díky povedenému staršímu bráškovi. Lituji, že jsem nalít. ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

V podstate to trpi rovnakym neduhom ako predchodca, len vdaka ovela nizsiemu rozpoctu tento direct-to-video snimok nema ani na to, aby svoju lacnost zakryl, co okrem chudobnosti lokacii (tak do poctu, vybavenia a celkoveho osidlenia pribehu ludmi) ma za nasledok i obcasny homevideo look v akcnych pasazach. Do vod hlboko pod priemerom to vsak tiahne to nepodarene a zbytocne sedenie na dvoch stolickach - snaha o zabavnu "cool" jadzu versus konspiracna agitka s nasilu narubovanym presahom do realnych skutocnosti za hranicami celuloidu. Ani ryba ani rak, pomoze nam funebrak? ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Sem v rozpacích. Na jednu stranu to mělo vždy skvělého Vinnieho Jonese, který se tam bohužel moc neoběvoval. Plus je tam i mazák Tom Berenger, na kterém se teda věk podepisuje zdatně, sou tam i hezké baby, krev. Na stranu druhou zde není moc akce, ta je spíše na koci. Plno nelogičností a scénář je černá díra. Občas mi vadilo, že sem byl celkem zmatený a nevěděl sem kdo koho zabil, nevím jestli to bylo množstvím postav které se ke konci pěkně rozrostli. Film se musí brát s nadsázkou protože jinak by se dala zkritizovat asi polovina tohoto svostného dílka. P.J. Pesce má na pažbě další pořádně béčkový zéřez. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Prequel předchozího snímku ve své podstatě opět intenzivní, s patřičným množstvím akčních scén a s dějstvím jak na kolotoči. Videoklipové obrazové rozhraní a střih dává všemu patřičnou energii a švih, ve své jednoduchosti ve snaze žánrově pobavit a nic víc. Spousta postav, nelogičností, brilantních zvratů a nesourodých setkání vedoucí až do grandiózního finále. Jen ten začátek nemusel být tak natažený. Ano, film plný nerealistických sekvencí, ale s hloubkou podstaty věci přinášející jen a pouze akční filmovou zábavu. Rozhodně to není nic pro diváky se na film dívající jen z nudy a bez sebemenšího zájmu. Je to film, který se musí pojat s nadhledem a fantazií. Jinak, bohužel. Kdyby se toho chopili hongkongští tvůrci mající s tím daleko větší zkušenosti, mohl by snímek dopadnout přeci jen o něco lépe. Ale snaha se cení. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Na obrázku v magazíne, ktorý si prezerá Agent Redstone (Hrothgar Mathews), je porno hviezda Heather Vandeven. (EleKtris)

Reklama

Reklama