Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Prostitutka-provokatér v nájmu podezřívavé manželky, aneb je čas zakleknout na/před Liama Neesona.. Egoyan na téma partnerské (ne)důvěry jen lehce klouže po povrchu vztahové frustrace, aby pak na béčkovém konci hodil brutální záda. Všechno bylo už dopředu jasné, teda kromě jedné věci. Proč měla Julianne Moore při nahých scénách nalepené na prsou ty červené špunty do vany? ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Chlamýdie na toho, kdo tuto rádoby psychologicko-erotickou frašku označil jako Thriller. Je to přece naprosto jasný Horror! Celou dobu jsem se strašně bál ........, že usnu. Každou chvíli mě dokonale vyděsily ........ kozy padesátileté paní Moorové. V jednom kuse mě jímala hrůza ........, že se unudím xmrti! Od začátku mě poléval studený pot, ........... že to bude o ničem a skončí to naprosto úděsně. Mrazilo mě v zádech z té........ mimořádně odpudivé neherecké blondýny, která snad dostala příležitost vedle standardně vynikajícího pana Neesona protože: a) Skvěle kouří b) Je dcerou producenta c) Je dcerou producenta a skvěle kouří. V noci mě teď pravidelně budí ze spaní představa ........, že by mi manželka pořídila děvku na pokusy při každém podezření z nevěry. To by mi ty profesionálky totálně sjely dezén na mém Egu. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Co je tady u všech bohů mysteriózního? Prostě manželce, která trpí komplexem méněcennosti, rupne v bedně a celkem snadno sebe sama přesvědčí, že jí manžel podvádí. Nakonec nebylo by se co divit. Najme šlápotu, aby manžela svedla a dokázala si tak, že je její starej opravdu proutník. Jenže z nepochopitelných důvodů rupne v bedně i šlapce a začne se chovat naprosto iracionálně. Zápletka plave na vodě. SPOILERY: Snad každý, kdo podezírá osobou blízkou z nevěry, žádá nějaký ten důkaz čili fotku, nebo aspoň nahrávku. Ne tak pološílená Catherine, která se nechá lakovat od, na první pohled nedůvěryhodné, děvky. Stejně tak je velice nepravděpodobné, že se dotyčná sociální pracovnice zabouchne do ženské v přechodové fázi, která vypadá jako kdyby procházela detoxem. Tahle hloupost je ještě podpořená tím, že to mezi nehrající Amandou Seyfried a přehrávající Julianne Moore vůbec nefungovalo. Na hrbu to tak nesl sám samotinký Neeson, který toho ovšem ve vedlejší roli příliš mnoho nesvedl. Za dobu, než se šlapka projevila, dávám 30 %. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Padesátiletá gynekoložka Julianne Moore (se skrytými lesbickými sklony) má krizi středního věku a se starym, Liamem Neesonem, už moc nekopolujou - podezřívá ho, že místo ní klátí svoje studentky. Tak si najme profi barbie stětku (kterou náhodou potká hajzlech, a ta štětka je shodou okolností latentní lesba, která má city a zamiluje se do ní!) se rty havajského domorodce, aby manžela svedla, preblafla, vobtáhla. Hroznej erotickej doják, při kterym se mi kupovivu ani jednou nepostavil a s nedočkavostí jsem vydržel až do úplného roztomilého happy-endu, kdy je vše odpuštěno, jako by se nic nestalo. Prostě něco pro ženský. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Trochu jako kdyby student čerstvě po maturitě (a s pohnutým dětsvím) načetl Freuda - a zprvu ho chytla ta záplava informací, ale pak přece jen chtěl ze svého filmu vykřesat něco, co ho v tomhle věku baví sledovat v televizi. Škoda. Právě ta první půlka je strhující, výborně napsaná i zahraná, ale pak už to jde jenom dolů a končí tam za vodou v béčkovém rákosí, kde si žáby kvákají o klišé a o tom, která filmová finále hýbala osmdesátkami. Nemění to samozřejmě nic na tom, že Amanda Seyfried je zcela fascinujícím objektem. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Ještě před uvedením do kin film vydělal na svůj rozpočet, a to díky mezinárodnímu předprodeji. (D3VIL)

Reklama

Reklama