Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14miliónovTržby USA $3,075,255Tržby Celosvetovo $11,702,642║ Dobrá práca, dobre vystavený thriller, kde je jediná vada a to Julianne Moore, tá vypadá už ked tak na starú babku, strašne je obstarnutá, človek potom aj verí príbehu že ju jej muž(Liam Neeson) podvádza. Amanda Seyfried opäť prekríva svojím pôvabom aj menšie neduhy príbehu. /65%/ ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Mně se chce něco říct a já něco řeknu: Chloe nápadně přípomíná francouzskou Ženu mého muže, ovšem s tim rozdílem, že ta měla šarm a rajc, jak stála i ležela - mluvím o filmu, ale platí to i pro srovnání hlavních představitelek. A Atom by se měl držet svýho kopyta, "tyhle" filmy, ať přenechá komukoli. ()

Reklama

Remedy 

všechny recenze uživatele

Poutavá psychologická hra s prvky thrilleru, ve které se Amanda Seyfried pomalu (ale jistě) vymaňuje ze stínu "té holky z mamma mia" a dokazuje, že je schopna vcelku obstojně zahrát i komplexnější postavu. Moje oblíbenkyně Julianne Moore taky nezklamala, Liam Neeson standard. Mé vůbec první setkání s Atomem Egoyanem. 70-75% ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Filmovym harcovnikum od pocatku docvakne, o co v tomhle filmovem dramatu o podezreni z manzelovy nevery bezi a tak se mohou aspon vice soustredit na herecke vykony, ktere v podani Julianne Moore a Amandy Seyfried jsou fantasticke. Zejmena Julianne zde predvadi neco neuveritelneho, a pokud si ma clovek predstavit zrajici herecku do dokonalosti, ktera se neboji jakekoliv zivotni vyzvy, pak je onou hereckou prave ona. Naprosto presvedciva souhra tela a mimiky, ztrapena, nejista, vzrusena, nenavistna, vystrasne, touzebna... Tresnickou na dortu je pak milostna scena s Amandou..sami reknete, ktera herecka si toto v jejim veku muze dovolit a doopravdy si to dovoli? Smekam klobouk, pani Mooreova. Cely tento film je v podstate koncertem techto dvou herecek, Liam Neeson nema zadny prostor a je to dobre, byl by vice nez rusivym prvkem... Skoda jen pribehu, i kdyz je tezke vymyslet stale neco noveho, par zmen by mu prospelo. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem už asi všemi možnými filmovými žánry dost omlácená a mám také už něco nakoukáno, ale tenhle snímek mi jako thriller nepřišel. Jde spíše o vztahové drama v jedné dokonalé rodině, kam se vloudily nebezpečné pochybnosti a začaly poklidný rodinný život nahlodávat. Film má pomalé tempo, ale postupně vygraduje. Bohužel konec mě nepřekvapil. Od začátku mi bylo jasné, kam to celé směřuje. Tak ženská v podání perfektní Julianne Moore musela být snad masochistka, když si podobné věci nechala vykládat. Co jako čekala? Amanda Seyfried už není jen hodná dceruška, která pobíhá, tančí a zpívá na řecké pláži. Neeson toho ke hraní moc neměl. Někde se objevil. Něco řekl a byl pryč. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Po pádu z kola je Chloe (Amanda Seyfried) ošetřováno poraněné koleno. Ve skutečnosti však na koleno neupadne. (syphonn)
  • Na scéně, kdy Catherine Stewart (Julianne Moore) a Chloe (Amanda Seyfried) sedí v kavárně a povídají si, je možné poznat, že každá z hereček točila scénu odděleně. V jednu chvíli totiž za oknem sněží, ve druhé už nikoli. (Chloe..)

Reklama

Reklama