Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

misterz 

všechny recenze uživatele

Vôbec mi to neprišlo ako Egoyanovo dielo. Chýbal tu jeho zvyčajný nadhľad a atmosféra, ktorú obyčajne dokáže navodiť. Skôr by som povedal, že ide o taký bežný thriller na jedno použitie v rámci piatkového upršaného večera na Markíze alebo na JOJ. Väčšinu času sa tu nič nedeje, film zaujme iba výborným hereckým obsadením a s pár odvážnejšími scénami (ale žiadne terno). A mysteriózne? To musí byť asi nejaký preklep. Podpriemer. 40/100 ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pro někoho možná film na pohodu, mě ale tyhle příběhy fakt moc nedostávají. Z mého pohledu se jedná prostě o dost slabý nevěrnický drama. Herecky je to dobře zvládnutý, ale celý ten příběh s tou pointou okolo rozhádaný tříčlenný rodinky a jedný děvky je takový dost divný a ačkoli zpočátku jsem ještě doufal ve zdárný vyústění, tak jsem se ho bohužel nedočkal. 45% ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Připomíná to ty erotické videothrillery z první půlky 90. let jako OPOVRŽENÁ ŽENA, kde ženská svádí všechny členy rodiny, akorát se to obsadilo áčkovými herci a Moore a Seyfried opakovaně ukáží kozy a dokonce si střihnou lesbický sex. Bohužel tomu chybí větší tah na bránu a finále je vysloveně bezradné. Doufám, že všechny divačky z filmu jasně pochopily, že mají se svými manžely o svých problémech a podezřeních mluvit a ne si najímat psychicky labilní prostitutky, aby testovaly manželovu věrnost. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Manžel mě asi podvádí. Chci zjistit, co udělá, když se mu nabídnete ..... Když pominu fakt, že je to past, do které by se chytlo asi tak ...%chlapů (číslovku si dosaďte sami), musím připomenout i to, že se jedná o podobnou story jako TADY (ale to jsem neviděl). Film s nádechem erotiky, s roztomilým L.Neesonem, utrápenou J.Moore a celkem dobrou první půlkou, při které cítíte atmosféru milostné předehry a těšíte se na slastné vyvrcholení. Bohužel ta předehra je dlouhá a výsledkem je nepřesvědčivý orgasmus. Hrát zde jiní herci, mohl by to být erotický film o Chloe, holce pro celou rodinu. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vidět nahou J.Moore. 2.) Chci vidět oblečenýho L.Neesona. 3.) Chcete tip na domácího mazlíčka. 4.) –A jeden pro ženy- Přemýšlíte, že manželovi zaplatíte prostitutku (dobrej nápad!). PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Co je tady u všech bohů mysteriózního? Prostě manželce, která trpí komplexem méněcennosti, rupne v bedně a celkem snadno sebe sama přesvědčí, že jí manžel podvádí. Nakonec nebylo by se co divit. Najme šlápotu, aby manžela svedla a dokázala si tak, že je její starej opravdu proutník. Jenže z nepochopitelných důvodů rupne v bedně i šlapce a začne se chovat naprosto iracionálně. Zápletka plave na vodě. SPOILERY: Snad každý, kdo podezírá osobou blízkou z nevěry, žádá nějaký ten důkaz čili fotku, nebo aspoň nahrávku. Ne tak pološílená Catherine, která se nechá lakovat od, na první pohled nedůvěryhodné, děvky. Stejně tak je velice nepravděpodobné, že se dotyčná sociální pracovnice zabouchne do ženské v přechodové fázi, která vypadá jako kdyby procházela detoxem. Tahle hloupost je ještě podpořená tím, že to mezi nehrající Amandou Seyfried a přehrávající Julianne Moore vůbec nefungovalo. Na hrbu to tak nesl sám samotinký Neeson, který toho ovšem ve vedlejší roli příliš mnoho nesvedl. Za dobu, než se šlapka projevila, dávám 30 %. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Po pádu z kola je Chloe (Amanda Seyfried) ošetřováno poraněné koleno. Ve skutečnosti však na koleno neupadne. (syphonn)

Reklama

Reklama