Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

verbal 

všechny recenze uživatele

Chlamýdie na toho, kdo tuto rádoby psychologicko-erotickou frašku označil jako Thriller. Je to přece naprosto jasný Horror! Celou dobu jsem se strašně bál ........, že usnu. Každou chvíli mě dokonale vyděsily ........ kozy padesátileté paní Moorové. V jednom kuse mě jímala hrůza ........, že se unudím xmrti! Od začátku mě poléval studený pot, ........... že to bude o ničem a skončí to naprosto úděsně. Mrazilo mě v zádech z té........ mimořádně odpudivé neherecké blondýny, která snad dostala příležitost vedle standardně vynikajícího pana Neesona protože: a) Skvěle kouří b) Je dcerou producenta c) Je dcerou producenta a skvěle kouří. V noci mě teď pravidelně budí ze spaní představa ........, že by mi manželka pořídila děvku na pokusy při každém podezření z nevěry. To by mi ty profesionálky totálně sjely dezén na mém Egu. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Film o šílené ženské, která se zřejmě ráda mučí, protože si najme prostitutku na vlasntího manžela a pak jí nechá, aby jí do nejmenších detailů popisovala každou jejich schůzku. Upřímně vám řeknu, že s touhle rodinou bylo opravdu něco špatně. Musím teda přiznat, že ten konec, kde se ukázalo co je pravda a co pravda nebyla, byl mírně šokující. Amanda si tu zahrála roli, která se příliš nepodobala jejím obvyklým a na začátku filmu mě navíc čekalo ne příliš příjemné překvapení v podobě Niny Dobrev, naštěstí si tam moc nezahrála. No, uvažuju kolik hvězdiček tomu dám, protože se nemůžu rozhodnout, jestli mě to bavilo, nebo ne.. Po delším rozmyšlení tedy dávám 3* ()

Reklama

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Tento nijak originální téměř až béčkový námět drží v nadprůměru výborné zpracování a v druhé řadě ustřední trojka Moore, Neeson a Seyfried, kteří jsou zde všichni tři dokonalí k tomu všemu příjemné melodie, která provází po celý film. Celkově bych to shrnul jako kvalitně natočený a zahraný film ze slabším příběhem. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Zasáhlo mě to zhruba stejně, jak mi Amanda Seyfried přijde krásná a zatím neokoukaná. Závěr působí na první pohled dosti nepřesvědčivě, nicméně postava Chloe funguje v tomhle filmu jako kopanec do rozklíženého vztahu, tudíž má drastická ohraničenost její přítomnosti svůj symbolický účel. Včetně vší bolestné pravdy a procitání z letargie. S otázkou nevěry a důvěry ve vztahu si film hraje sympaticky, zejména ve chvíli, kdy se karta začíná obracet. Vizuální stránka je pohledná, herecké výkony rozhodně nezklamou a letmá nahota titulních představitelek už vůbec ne. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tak trochu lhostejné..no,řekněme "drama"o tak trochu narušené Amandě Seyfried,která udělá pěkný bordel v jedné rodině.Není to tak dobré a strhující,jak by mohlo být,což je škoda.Celé je to vlastně o erotickém napětí,které panuje mezi Amandou a Julianne.Mám z toho zvláštní pocit.Vlastně to na mě ani nijak nezapůsobilo,ale že by se mi to vyloženě nelíbilo se taky říct nedá.Zkrátka průměr. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Na scéně, kdy Catherine Stewart (Julianne Moore) a Chloe (Amanda Seyfried) sedí v kavárně a povídají si, je možné poznat, že každá z hereček točila scénu odděleně. V jednu chvíli totiž za oknem sněží, ve druhé už nikoli. (Chloe..)

Reklama

Reklama