Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Film o šílené ženské, která se zřejmě ráda mučí, protože si najme prostitutku na vlasntího manžela a pak jí nechá, aby jí do nejmenších detailů popisovala každou jejich schůzku. Upřímně vám řeknu, že s touhle rodinou bylo opravdu něco špatně. Musím teda přiznat, že ten konec, kde se ukázalo co je pravda a co pravda nebyla, byl mírně šokující. Amanda si tu zahrála roli, která se příliš nepodobala jejím obvyklým a na začátku filmu mě navíc čekalo ne příliš příjemné překvapení v podobě Niny Dobrev, naštěstí si tam moc nezahrála. No, uvažuju kolik hvězdiček tomu dám, protože se nemůžu rozhodnout, jestli mě to bavilo, nebo ne.. Po delším rozmyšlení tedy dávám 3* ()

CrownThomas 

všechny recenze uživatele

No...film jsem si stáhl kvůli hlavní trojici herců. Amanda opět ( a asi tomu nebude jinak v příštích letech) velice krásná a svůdná....Liam Neeson vynikající herec viz. Schondler´s list, zde nepodává svůj excelentní výkon a Julianne Moore je jedna z mých taky velmi oblíbených hereček.....Příběh se mi líbil ikdyž s filmem " Žena mého muže" se nemůže rovnat, přesto, že jde o remake! Do popisu žánru bych ještě přidal erotický ( erotiky a sexu bylo ve filmu až moc.. :)) (ni proti tomu )..) .. Hdnocení bych se pohybovalo mezi 3*** a 4 ****, ale film skončil a já myslel že je na začátku, velice rychle mi uběhl a to je dobře, nenudil jsem se a tak přidávám.. :)) ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

Nadherna mozaika vsetkych moznych emocii partnerskeho vztahu, ktory sa dostal do slepej ulicky. Kazdy z nas uz asi niekedy zazil tu paranoju, preco prisiel/prisla neskoro, s kym si smskuje, partner sa mi nevenuje, odlucili sme sa, sexualny zivot je na bode mrazu... Pridajte si k tomu este syna, ktory vas prehliada, kriza stredneho veku je na svete a cervik nedovery vo vas zacne hlodat viac, ako by bolo zdrave. A ked na scenu vstupi Amanda Seyfried ako Chloe, spusti sa lavina pohromy, ktora moze znicit vsetko, co je vam drahe... Perfektne natocena komorna drama o osudoch jednej rodiny, o znicujucej posadnutosti, ale aj o laske, ktora prekona vsetky prekazky... Nemam co dodat, herecke vykony su famozne, Julianne Moore je proste pani herecka a tato rola jej sadla ako uliata. Hudba skvelo doplnala cely dej a nesmierne sa mi pacilo pomale tempo celeho filmu, ktory nakoniec vygradoval do sekvencie, pri ktorej sa mi jezili vsetky chlpy na tele. PS: Taky dom raz chcem. A chcem v nom aj Amandine vlasy, oci a vlastne ju celu :D PS2:Raised by Swans - ak by to niekoho zaujimalo, je kapela, ktora je vo filme spominana a postarala sa o niektore skvele songy. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Liam Neeson to neměl snadné. Během natáčení filmu přišel o svou skutečnou manželku (profláklá nehoda Natashi Richardson na sjezdovce), ve filmu ho podezřívá jeho filmová žena z nevěry a navíc scénárista neměl při psaní zřejmě pokaždé svůj den. První polovina je totiž poměrně svěží, dobře napsaná i zahraná, ta druhá se už jen topí v předvídatelném nánosu klišé. Finále je pak jednoduše bezradné. Postavy jakoby nebyly z masa a kostí, mnohdy jsem měl chuť „vlítnout na plac“ a režisérovou stoličkou nad hlavou pomoct Julianne Moore, aby se už konečně vymáčkla. Když se pak olizuje s Amandou Seyfried, tak to není ani sexy, ani cokoliv jiného. Ačkoliv se tu docela dost fňuká, celá tahle nedotažená záležitost je ve finále neuvěřitelně emočně prázdná!! Atom Egoyan mě nedávno nepříjemně překvapil už v případě Pravdy nebo lži (taky hodně hanbatých scén, které sex-appeal obešel velkým obloukem), tady se tak opět potvrzuje tvůrcova přeceňovanost. Dát dvě hvězdy by bylo asi nefér, ale tři jsou to zase velmi hubené.. ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller. Julliane i Amanda vynikající, Liam Neeson hraje svůj (vysoký) standart. Bohužel film jde jen po povrchu a nedaří se mu vybudovat takovou atmosféru jako měl v traileru. A ten závěr mohl být také míň béčkový, ale jak jsem řekl, pořád se jedná ve svém žánru o lehký nadprůměr, ale potenciál byl větší. 70% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Ještě před uvedením do kin film vydělal na svůj rozpočet, a to díky mezinárodnímu předprodeji. (D3VIL)
  • Uprostřed března 2009 Liam Neeson přerušil natáčení z důvodu lyžařské nehody jeho manželky - Natashi Richardson. Natasha bohužel poranění mozku podlehla. Jen pár dní po její smrti se Neeson dobrovolně vrátil na scénu a scénáristé jeho roli upravili tak, že zbytek svých scén dotočil za dva dny. (D3VIL)

Reklama

Reklama