Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

claudel 

všechny recenze uživatele

Dlouho, předlouho jsem Chloe zavrhoval vzhledem k mému frankonfonnímu sklonu a dle mého názoru vynikajícímu francouzskému snímku Nathalie. Navíc moc nemusím Amandu Seyfried. Moje předsudky byly však potlačeny, neboť uznávám, že Egoyanovi se podařil minimálně stejně kvalitní film. Samozřejmě si jej trochu upravil podle svého, ale hlavní linka příběhu a pointa zůstaly šetrně zachovány. A Amandu Seyfried jsem začal respektovat, tohle byla zatím její nejlepší role, v níž jsem ji viděl. Teď už i klidně věřím, že roli Lindy Lovelace může zvládnout lépe než Lindsay Lohan... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pro někoho možná film na pohodu, mě ale tyhle příběhy fakt moc nedostávají. Z mého pohledu se jedná prostě o dost slabý nevěrnický drama. Herecky je to dobře zvládnutý, ale celý ten příběh s tou pointou okolo rozhádaný tříčlenný rodinky a jedný děvky je takový dost divný a ačkoli zpočátku jsem ještě doufal ve zdárný vyústění, tak jsem se ho bohužel nedočkal. 45% ()

Reklama

CrownThomas 

všechny recenze uživatele

No...film jsem si stáhl kvůli hlavní trojici herců. Amanda opět ( a asi tomu nebude jinak v příštích letech) velice krásná a svůdná....Liam Neeson vynikající herec viz. Schondler´s list, zde nepodává svůj excelentní výkon a Julianne Moore je jedna z mých taky velmi oblíbených hereček.....Příběh se mi líbil ikdyž s filmem " Žena mého muže" se nemůže rovnat, přesto, že jde o remake! Do popisu žánru bych ještě přidal erotický ( erotiky a sexu bylo ve filmu až moc.. :)) (ni proti tomu )..) .. Hdnocení bych se pohybovalo mezi 3*** a 4 ****, ale film skončil a já myslel že je na začátku, velice rychle mi uběhl a to je dobře, nenudil jsem se a tak přidávám.. :)) ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

První polovinu jsem si docela pochvaloval a čekal co z toho nakonec vyleze. Nic pěkného to nebylo. Od onoho zvratu, který byl naprosto průhledný (proč asi režisér záměrně neukazuje schůzky Seyfried s Neesonem, he?) jde film naprosto do kopru. Chování postav a dějové rozuzlování mi připadalo naprosto absurdní a úplný závěr, kdy padesátikilová Amanda Seyfried vyrazí svým tělem obrovské okno i s rámem je vrcholem marnosti. Jediným opravdu skvělým aspektem tohoto filmu tak zůstává moc dobrá hudba Mychaela Danny. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Dobře fungující psychologické béčko, které je ale prodchnuto skrz na skrz podivnou skladbou obrazů, nepochopených motivací a konotací, nepočítám-li poměrně zásadní sdělení už v úvodu filmu, po kterém divákovi snadno dojde pointa a možná i celkové vyústění. Pomalejší tempo spojené s vlezlým pocitem nevěry filmu neskutečně sluší a i přes několik logických lapsů, pocitu televiznosti a nevygradovaného hloupoučkého konce se i tak jedná o solidní práci s děsivě psychotickou (v nejlepším slova smyslu) Amandou Seyfried. 7/10 ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení trvalo 37 dní a probíhalo v Torontu. (Chloe..)

Reklama

Reklama