Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Co je tady u všech bohů mysteriózního? Prostě manželce, která trpí komplexem méněcennosti, rupne v bedně a celkem snadno sebe sama přesvědčí, že jí manžel podvádí. Nakonec nebylo by se co divit. Najme šlápotu, aby manžela svedla a dokázala si tak, že je její starej opravdu proutník. Jenže z nepochopitelných důvodů rupne v bedně i šlapce a začne se chovat naprosto iracionálně. Zápletka plave na vodě. SPOILERY: Snad každý, kdo podezírá osobou blízkou z nevěry, žádá nějaký ten důkaz čili fotku, nebo aspoň nahrávku. Ne tak pološílená Catherine, která se nechá lakovat od, na první pohled nedůvěryhodné, děvky. Stejně tak je velice nepravděpodobné, že se dotyčná sociální pracovnice zabouchne do ženské v přechodové fázi, která vypadá jako kdyby procházela detoxem. Tahle hloupost je ještě podpořená tím, že to mezi nehrající Amandou Seyfried a přehrávající Julianne Moore vůbec nefungovalo. Na hrbu to tak nesl sám samotinký Neeson, který toho ovšem ve vedlejší roli příliš mnoho nesvedl. Za dobu, než se šlapka projevila, dávám 30 %. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Film o šílené ženské, která se zřejmě ráda mučí, protože si najme prostitutku na vlasntího manžela a pak jí nechá, aby jí do nejmenších detailů popisovala každou jejich schůzku. Upřímně vám řeknu, že s touhle rodinou bylo opravdu něco špatně. Musím teda přiznat, že ten konec, kde se ukázalo co je pravda a co pravda nebyla, byl mírně šokující. Amanda si tu zahrála roli, která se příliš nepodobala jejím obvyklým a na začátku filmu mě navíc čekalo ne příliš příjemné překvapení v podobě Niny Dobrev, naštěstí si tam moc nezahrála. No, uvažuju kolik hvězdiček tomu dám, protože se nemůžu rozhodnout, jestli mě to bavilo, nebo ne.. Po delším rozmyšlení tedy dávám 3* ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Chloe je pekná potvorka, ktorá zmení do základov život manželov stredného veku a ich syna.Otázkou zostáva, či bola mladá žena len epizódkou v ich aj tak narušenej harmónii, alebo sa z toho dokážu poučiť. Pomalým spôsobom rozprávaný príbeh sa nehraje na ťažkú psychologickú drámu, príbeh je logicky postavený, azda by som mal pripomienku k záveru, ktorý dokázal, že je ľahšie vymyslieť komplikovaný príbeh a ťažšie ho ukončiť. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Filmovym harcovnikum od pocatku docvakne, o co v tomhle filmovem dramatu o podezreni z manzelovy nevery bezi a tak se mohou aspon vice soustredit na herecke vykony, ktere v podani Julianne Moore a Amandy Seyfried jsou fantasticke. Zejmena Julianne zde predvadi neco neuveritelneho, a pokud si ma clovek predstavit zrajici herecku do dokonalosti, ktera se neboji jakekoliv zivotni vyzvy, pak je onou hereckou prave ona. Naprosto presvedciva souhra tela a mimiky, ztrapena, nejista, vzrusena, nenavistna, vystrasne, touzebna... Tresnickou na dortu je pak milostna scena s Amandou..sami reknete, ktera herecka si toto v jejim veku muze dovolit a doopravdy si to dovoli? Smekam klobouk, pani Mooreova. Cely tento film je v podstate koncertem techto dvou herecek, Liam Neeson nema zadny prostor a je to dobre, byl by vice nez rusivym prvkem... Skoda jen pribehu, i kdyz je tezke vymyslet stale neco noveho, par zmen by mu prospelo. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Prostitutka-provokatér v nájmu podezřívavé manželky, aneb je čas zakleknout na/před Liama Neesona.. Egoyan na téma partnerské (ne)důvěry jen lehce klouže po povrchu vztahové frustrace, aby pak na béčkovém konci hodil brutální záda. Všechno bylo už dopředu jasné, teda kromě jedné věci. Proč měla Julianne Moore při nahých scénách nalepené na prsou ty červené špunty do vany? ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Na scéně, kdy Catherine Stewart (Julianne Moore) a Chloe (Amanda Seyfried) sedí v kavárně a povídají si, je možné poznat, že každá z hereček točila scénu odděleně. V jednu chvíli totiž za oknem sněží, ve druhé už nikoli. (Chloe..)
  • Natáčení trvalo 37 dní a probíhalo v Torontu. (Chloe..)
  • Ještě před uvedením do kin film vydělal na svůj rozpočet, a to díky mezinárodnímu předprodeji. (D3VIL)

Reklama

Reklama