Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vraždící kostlivec postupně zabije, až na jediného vojáka, členy vojenského komanda. Tento přeživší voják zanechá videonahrávku nové pátrací skupině, která má za úkol vraždícího kostlivce vyhledat a zničit. Jak ale zabít někoho, kdo už vlastně mrtvý je? (oficiální text distributora)

Recenze (84)

Yokolobuna odpad!

všechny recenze uživatele

Marně přemýšlím jestli jsem někdy viděl horší film... V nejbližší době určitě ne. Toto je fakt příšerný sranec. Ten tip filmů, který je tak děsný, že se u něj smějete a musíte vidět celý, abyste viděli co za krávoviny tam ještě nahází. Konec filmu je potom to úplně nejdebilnější a nejtrapnější, co můžete na svých přijímačích zachytit. ()

RedHot odpad!

všechny recenze uživatele

Představte si nejhorší, ale opravdu nejhorší film od počátku světa na věky věků amen. Máte to? A teď to celé ztrojnásobte. --- V blíže neurčených severoamerických lesích straší mrtvý indián. Na obličeji má plastovou škrabošku, celý je zahalen pláštěm s černou kápí a vraždí lukem, plastovým mečem a vrhacími noži. Takový typický indián. Zabíjí bez rozmyslu, náhodně a nelítostně. Americká vláda do oblasti vyšle elitní komando Delta Force. Kdovíproč máte pocit, že nesledujete elitní jednotku, ale houbaře, kterým někdo rozdal zbraně na airsoft. S uniformami si nikdo nedělá starost, všichni jsou navečeni do košil, triček a na zádech mají batohy s fosforeskujícími přezkami. Elitní jednotka jde neustále po dobře viditelných vyšlapaných stezkách, čas od času se někdo oddělí, aby se porozhlédnul, a velitel se nestačí divit, že se jim pořád někdo ztrácí. Kdyby takto vypadala elita americké armády, studená válka by patrně dopadla poněkud jinak. Kostlivec mezitím jezdí okolo na svém koni (nikdo si nejspíš nevšiml toho, že barva koně, na kterém vrah rajtuje, se mění snad při každém druhém střihu) máchá ve vzduchu oštěpem, všechno vybuchuje a konečně se začíná střílet. Je tu však ta potíž, že chodící indiánská mrtvola je nejen nesmrtelná, ale dokáže se i zneviditelnit a dimenzionálně se přemisťovat. Aby se celý souboj živých a mrtvých ozvláštnil, tu a tam se vykrade scéna z Predátora, indián nám ukáže, jak šípem sestřelit helikoptéru, a všechno to utrpení končí obrovským chemickým výbuchem, které samozřejmě hlavní záporák přežije. Hurá, třeba se natočí pokračování! ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Toho rána jsem vstal, bylo mi divně. Nějakou prapodivnou kombinací náhod a omylů se na mém monitoru objevil film Skeleton Man, díky čemuž dostalo veškeré zlo světa na moment dovolenou. Zatímco po obrazovce běhaly zlotřilé kosti, stihl jsem sníst oběd, po němž na talíři zůstaly jejich mírumilovnější kámošky. Taky mi upadla vidlička, pod stolem jsem zůstal patrně dlouho. Když jsem se vrátil do reality nad stolem, musel jsem se smířit s faktem, že na monitoru jezdí kostra na koni, má luk a hraje se skauty (vojáky) patrně deathmatch. Švanda to moc nebyla, pak to ale jaksi skončilo. Stačil jsem v průběhu filmu vykonat několik činností, snaha o sledování byla vážně ztráta času - doporučuji maximálně jako kulisu pro papouška, když nejste doma (a nemáte ho rádi, vy parchanti). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No ty vole, viděl jsem už nejrůznější nesmysly od Nu Image či Asylum, ale tohle byla vážně síla. Tady se totiž nepromenádovaly nejrůznější gigantická monstra, ale skeletonová rádoby verze Predátora. Škoda že jsem u sebe neměl nějakého špeka, protože bych si to určitě užil mnohem víc. Bohužel jsem neměl ani kapku alkoholu v krvi a tak si nešlo nevšimnout té kupy nesmyslů a do očí bijících chyb, které nám tvůrci přichystali. To že někdo sejme vrtulník, bych neřešil (už jsem viděl žraloka žrát letadlo, hada vlak či piraňu ponorku), ale když nedokáží ani točit scény s koněm, který by měl jen jednu barvu srsti, kostlivec s pláštěnkou (jednou je roztrhaná, podruhé jak vypraná v Perwollu) a členové „speciálního komanda“ si snad svoje speciality vycucali z prstu (na co je mi specialista na boj pod vodou v lese?), no prostě no comment. Ze začátku se mi film ještě v rámci možností líbil, krve a mrtvol bylo dosti, ale ve chvíli kdy na scénu naklusali ti skautíci, kteří vypadali spíš, že jdou natáčet amatérské porno, než zachraňovat ztracené vojáky – kurňa čtyři na čtyři a ani žádná erotika (tohle si u mě tvůrci posrali už dopředu). Nějaký ten bodík přece jenom dát musím, už jen kvůli Michaelu Rookerovi. ()

Ombak▼Penari odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznám se k tomu bez mučení: tenhle film jsem neviděl celý. Pustil jsem si začátek, chvíli nevěřícně civěl a pak začal zběsile klikat filmem a hledat Caspera Van Diena, kterého jsem si v Hvězdné pěchotě, bůh ví vlastně proč, oblíbil. Tím jsem viděl větší či menší dílce z různých částí filmu. Caspera jsem ani nestačil najít a už jsem prostě dál nemohl. Ne, věděl jsem, že se chystám zapnout strašlivé béčko, ale na něco takového se opravdu nedá dostatečně připravit nikdy. Odpad! A jsem si jist, že si ho můžu dovolit dát, ikdyž jsem to neviděl všechno. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • V Německu je film označen jako komedie, ne jako horor. Reklamní slogan na obalu DVD oznamuje "Zde žije duch Eda Wooda". (hladass)
  • Původně se film měl jmenovat Cottonmouth Joe. (Yoda666)
  • Rybář je nad vodopádem střelen šípem do zad, ale šíp ho zasáhne do hrudi zepředu. (Yoda666)

Reklama

Reklama