Reklama

Reklama

Recenze (5)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Plné stereotypů, předvídatelné a přitažené za vlasy. Tohle že má být podle některých diskuzí nejlepší film o cestování? :) P.S.: našinec by nikdy neprohlásil, že se ČR nachází ve východní Evropě. Slabý 3. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I NOW KNOW THE WORDS I WAS LOOKING FOR. FUCK YOU. AND FUCK YOU." ----------- Jedno z najlegendárnejších videí na YouTube (takmer 20 melónov) pochádza z filmu, ktorý je vo svete prakticky absolútne neznámy (50 hodnotení tu / 2000 na IMDb) a ja sa tomu ani nečudujem. Sračka s vizuálom mexickej telenovely, kde aj neserióznejšie cestovateľské videá môžu pôsobiť značne lepšie. Stojí za to vidieť len tie dve minúty zo scény vyššie. A to je všetko. ()

Reklama

towstit 

všechny recenze uživatele

Treba povedat ze tento film ma v sebe kus mojjho sna. Len tak sa na vsetko vysrat a ist do sveta. Este ked tam clovek pozna pomaly spriaznenu dusu tak je to o to lepsie. Ale to je tak vsetko co tento film ponuka. Nejaky extra dej ci zapletku asi by ste hladali marne. Avsak ak mate chut sa zbalit a zobrat prve lietadlo mozno je tento film prave pre vas ()

muti 

všechny recenze uživatele

art of travel. pekne to bolo, avsak tak 3* nebyt Prahy a gejziru. prekopavanie sa dzunglou bolo podla mna pridlhe a ubijajuce a uz som myslel ze to inam nepovedie. v tomto sa mi taky Americano pacil viacej. ano, dzunglou sli 365 dni, ale... mal som skor pocit ze to bolo Art of Jungle Pathcutting ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama