Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Park Aeja bola známa na strednej škole ako "Tolstoj z Busanu". Jej snom bolo stať sa autorkou románov a aby sa jej sen naplnil, presťahovala sa do Soulu. Jej život v Soule sa však nevyvíja tak, ako si predstavovala. Teraz je z nej 29-ročná žena s obrovskými dlhmi a priateľom, ktorý ju podvádza. V tejto bezvýchodiskovej situácii dostáva správu od matky, ktorá ju žiada, aby sa vrátila domov bratovi na svadbu. Matka bola na Aeju vždy tvrdá, lebo nesúhlasila so spôsobom života svojej dcéry. Jedného dňa však skolabuje a Aejin život sa začne rúcať... (ČSFD)

(více)

Recenze (2)

Folpa 

všechny recenze uživatele

Na začátku ta dcera byla na facku ale jak se vyvíjel vztah s její matkou, tím i začala dostávat rozum. Jinak krásné- smutné drama o tom, jak si k sobě našli cestu dcera s matkou, když už skoro bylo pozdě... ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Skvělý film, který mi udělal zase jednou radost. První polovina je spíše komediálního rázu, ve které jsem se velmi bavil. Druhá polovina je poměrně vážnější, ve které krystalizuje ta pravá tvář vztahu mezi matkou a dcerou. Snímek však opět končí s úsměvem na rtech. Celý film je však podán s takovou lehkostí, že se na něj dívá jedním dechem. Užíval jsem si velmi jiskřívé hašteření mezi matkou a dcerou, které je tu ztvárněno s již klasickým korejským humorem. Řekl bych, že TENHLE film představuje asi přesně to, co mám na asijských filmech rád. Skvělé herecké obsazení, zvláště ústřední herecké dvojice, skvělý balanc mezi lehkostí a vážností filmu, jedním slovem - nádhera. Poslední dobou jsem měl obavy, jestli "Korejská mašina" na skvělé a nádherné filmy už náhodou nevyčerpala většinu svých kvalitných nápadů, ale ono přeci jenom stále některé kousky stojí za to. Tohle je jeden z nich. Za mě 90% and i love my mom. ---- Supercalifragilisticexpialidocious:P ()

Reklama

Reklama