Reklama

Reklama

Bývalý policajt Burke Wyatt (Johnny Messner) má len jednu šancu, ako opäť získať svoj normálny život a svoju milovanú rodinu – musí sa v utajení dostať do brutálnej väznice Cainesville a vyriešiť tak priamo na mieste čudnú sériu vrážd tamojších trestancov! Keď sa mu ako jednému z väzňov podarí dovnútra, netrvá dlho a odhalí desivú pravdu: všetci uväznení zločinci musia v ringu vytvorenom pološialeným riaditeľom väznice Golanom (Stacy Keach) bojovať v súbojoch na život a na smrť! Burke rýchlo pochopí, že neexistuje iná možnosť, ako vyriešiť tento háklivý prípad, len že sám vstúpi do „Ringu smrti“ a bude bojovať s na všetko odhodlanými zabijakmi o svoj život! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

dwarwen 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je slabší kousek. Značně ohrané téma se soubojem ve věznici, zlým ředitelem, velkým bouchačem a hrdinou, který je všechny zmákne :) (což by nebylo tak zlé), ale tenhle film nemá ani špetku originality a co hůře, herci se nepřetrhnou a ty souboje jsou hrůza. Celý film jsem si říkal, že to není žádná sláva, ale bude z toho taková průměrná "jednohubka". Na konci to ale nemá ani na to. PS: Dozorci věznice, kteří jedou provést únos v uniformách, jsou váže bezva... ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

A je tu zase...Johnny opět ukazuje, že je testosteronem napumpovanej alfasamec, kterej nakope nejednu prdel bez rozdílu barev a k tomu stíhá být vzorem pro svého synka. To, že na konci filmu rozbije držku samotnému prezidentovi, to už je jen taková třešnička na dortu. Akorát ten týpek co hrál dle všeho Obamu, byl na Baráka moc velkej, nabouchanej, plešatej, ale co, hlavně že dostal pěkně po pyči. Ředitelem věznice je dacan co hrál v Útěku z vězení...chvilka napětí...ředitele věznice. Hraje kurva někdy někoho jinýho? Začínám ho podezírat, že to nehraje a fakt je ředitel věznice. Jinak ve filmu pánové jistě ocení pěkné kozy, většinou silikonové a dámy zase ocení chlapíky, co si to spolu rozdávaj...eee teda jako v kleci si to rozdávaj a snažej se jeden druhému natrhnout prdel...jako ručně, ne že spolu mrdaj...no to je jedno. Prostě pohodovej film ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Jednou z posledních šancí bývalého policisty jak zabezpečit svého syna je nechat se zavřít do vězení, na které padlo podezření z organizování nelegálních zápasů. Takové béčkové klišé – zlý ředitel věznice, nelegální zápasy, klaďas s pohnutou minulostí, který všem nabančí, silikónové kočičky a tak dále a tak dále. Bohužel i bojové scény samotné nesou punc amatérnosti a tak lze doporučit maximálně fanouškům legendárních karate osmdesátek. ()

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Dávam jednu jedinú hviezdu, aj to len za to, že keď si tento film vezmete z druhej strany, tak je to fakt podarená paródia. Lebo toľko klišé, či už vizuálneho, dejového alebo tie akože cool drsné hlášky, to sa nevidí dokopy ani v 5 akčných filmoch... teda až na tento skvost. Pripravte si teda zmysel pre nadsázku a bavte sa, inak to radšej nepozerajte. ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Může obsahovat spoilery!!! --- Miluju filmy z basy, miluju bitky, miluju akci.. tohle všechno tam bylo, tak proč sakra 2*??? Ještě dodám, že mi nevadí předvídatelnost příběhu, pokud mě ve filmu zaujme něco jiného, ale tohle nestálo za nic. Předvídatelnost taková, že každý romumný divák, co má za sebou pár filmů (nebo pár let života) prostě ví, co bude, jak to bude a kdy to bude. Smrt nejlepšího přítele; bitka s největším záporákem na konci (samozřejmě vyhraná); neuvěřitelnej klaďas, kterej se zastane snad i největšího nepřítele; navíc kamera, která se ohromně hodila hercům, ale pro diváky hrozná nuda (narozdíl od např. Neporazitelný 3: Vykoupení). Jak už jsem psal, tohle mi prostě nevadí. To samé bylo v plno jiných filmech, ve kterých jsem věděl jak to dopadne a stejně jsem tomu dal 5*. Ale Ring of Death mě prostě nezaujal ani neupoutal. Jediné co bylo dobré bylo prostředí, hlavní klaďas, Irský mafián a psychopatický ředitel věznice. Slabý průměr - 40%. Jo a taky ty kundi*ky, co se tam předváděli před vězněma zvědli hodnocení... a nejen hodnocení ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama