Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na husto zalesnenom súkromnom pozemku v Malibu Hills, ktorý sa týči nad tichým oceánom, sa milionár Kenji Takoe a jeho dcéra, Miko, sa pripravujú na príchod Takeovej ženy, Kumiko. Pokoj veľmi rýchlo vystrieda panika. Taka prepadnú zamaskovaní ninja vrahovia. V záblesku je mŕtva aj jeho ochranka. Dom obsadia, Takeo je zavraždený a Miko čaká na smrť. Do krvavej scenérie prichádza detektív Jack Barrett, ktorého sprevádza Miko, jediný žijúci svedok, ktorý v kuse opakuje len jedno slovo. V jej rodnom jazyku to znamená Čierna smrť... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

A já si nedokážu vybavit film s Van Dienem v hlavní roli, kterému bych dal byť jen aspon jednu hvězdu. Ten herec je tak suchej a nevýraznej, že se nedivím, že dopadl takhle.. vlastně dopadl, on už ve sračkách hrál dejmetomu od začátku své "kariéry" a tahle ztráta času není vyjímkou. Poster vypadá jak českej plakát na cirkus humberto a film působí jako něco, co vidět nechceš už od první vteřiny. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další televizní snímek, jehož zpracování v celku dobrého námětu je na pováženou. Když je malý rozpočet, není možné udělat kvalitní film se všemi aspekty, které se naskytají. Znalci bojových umění vědí, že překonat Ninjutsu není taková sranda, jak se zde ukazuje a že Ninjové dokáží věci, nad kterými nechává rozum stát. Tady jsou to však takový břídilové, že by i Michael Dudikoff nad nimi mávl rukou a šel radši na pivo. Akčních scén je tu požehnaně, takže vytvářejí velice jednoduchou zábavu, která nikterak nenadchne. Kostýmy oněch Ninjů jsou taktéž k pousmání. Jakoby utekli z nějakého maškarního bálu. Příběh však zase není až tak špatný, jak by se zdálo. Je to taková vzpomínka na podobné snímky na přelomu 80. a 90. let, kdy zažívali veliký boom. V této televizní produkci to však mizí do ztracena. ()

Reklama

c.tucker odpad!

všechny recenze uživatele

Je to otřesné. Zedko takového žánru, ninjové obleční kdovíjak. Nechápu jak mohl hlavní hrdiny přežít při setkání mistry v ninjutsu. Ale to by se dalo ještě překousnout i s chabým scénářem, ale co nedokáži překousnout je velmi nekvalitní střih a šibání kamery při akčních scénách, kterém tím pádem byly rovny nule. A další velmi nepříjemným zášitkem byli dialogy, které tam snad ani nemuseli být, protože kdyby to byl němý film, tak by ho to zvedlo snad o několik příček. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

No tak akože od nijutsu má to čo tu predvádzajú ´daleko to za A. Za B: Film má tri prdele klíšé a je mu to u kokota. C: Hrdina je toporný jak sviňa. Ale uznám, že súboje sa celkom dajú, bodycount je slušný a záporáci sú síce hovädá ale majú istý rešpekt. Ako celok ale pamrdovina. * za akciu a hviezda za šumnú slečnu aziatku. ()

artas odpad!

všechny recenze uživatele

Toto sa naozaj nedá dopozerať bez ujmy na zdraví. Kameramana, režiséra a strihača by som mučil tým že ich nechám bojové scény pozerať stále dookola. Slabší jedinci z toho môžu dostať epileptický záchvat. Nafetovaný kameraman dosiahol vrchol dokonalosti v tom ako znepríjemniť sledovanie filmu, mykanie kamerou do strán a zhora nadol strieda v intenzívnych intervaloch so zoomovaním, no a strihač to zaklincoval zbesilým strihom. No grc. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama