Reklama

Reklama

Zvíře

(seriál)
Akční / Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, 2009, 9 h 45 min (Minutáž: 43–48 min)

Hrají:

Patrick Swayze, Travis Fimmel, Lindsay Pulsipher, Kevin J. O'Connor, Lawrence Gilliard Jr., Sticky Fingaz, Chelcie Ross, Rodney Rowland, Gregg Henry (více)
(další profese)

Epizody(13)

Patrick Swayze, ve své poslední životní roli, jako tajný agent FBI ve výslužbě učí poněkud nekonvenčními, ale účinnými metodami svému řemeslu mladšího kolegu Travise Fimmela. Ten mu ale občas případ vážně zkomplikuje. Navíc veterán netuší, že nováček je na něho nasazen jako agent, protože jeho nadřízení si myslí, že přešel na druhou stranu barikády... Americký krimi seriál (2009). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

The Beast nejvíc těží z postavy, kterou hraje Patrick Swayze. Je profesionálem ve službách FBI, jenž se zásadně řídí pouze podle své definice spravedlnosti, bere spravedlnost do svých rukou - střílí lidi, trefuje "javelinem" auta - a to bez mrknutí oka, dal by se považovat za samozvaného boha, který bere spravedlnost do svých rukou. Na televizní obrazovce to opravdu funguje. Nepochopím ale člověka, který tohle stříhá, ani ty filtry nejsou moc ok. Zatím velice zajímavé. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

pokud sledujete bestii v původním znění,naprosto bombasticky si užíváte swayzeho roli,kterou i přes probíhající rakovinu slinivky ztvárnil naprosto skvěle.jeho na hraně se pohybující agent barker,je určitě jednou z postav,kterou ztvárnil nejlíp.český dabing seriál schodí o dvě hvězdy dolů.škoda tě patricku,mohlo být víc agentů barkerů:-( ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 3/10 Prostředí 3/10/// +Patrick Swayze a Travis Fimmel jako zajímavá dvojice, hlavní zápletka o tom, že Swayze je možná ten špatnej, a taky zaujme to jak se s ničím nemaže -zpracování mě vůbec nezaujalo, postavy taky ne, prostě mě to nudí/// Na Zvíře bych mrknul i kdyby to nebyla jeho poslední role. Po pár částech si ale říkám, že i když je to jeho poslední role, nestojí to za ten čas u toho strávený. Mám smíšený pocity něco ve smyslu, že jsem znechucen, nebo otráven. Možná obojí a do toho se ještě dost nudím. Já vím je to možná až moc přísný, ale styl podobný seriálu Taxi, jen ještě reálnější a drsnější mi zrovna moc není po chuti. Snad někdy, až opravdu nebude na co koukat, tak tomu ještě šanci dám, ale teď nechci./// Celkem 37%/// ()

Mustaffa 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zrovna viděl první díl a super. Uvidím jakým směrem se budou další díly vyvíjet a jak se základní zápletka bude dál rozvíjet.... Co se týče Patricka Swayzeho, tak to zatím vypadá, že mu role agenta FBI v tomto seriálu sedna jak ušitá. Rozhodně má Zvíře dobrý základ, na kterém se dá udělat při nejmenším dobrý seriál. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 18.1.2010 + ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: NOVA = 7.3.2010 --- Nebudem to hodnotiť hneď po prvej epizóde, ale treba povedať, že veľmi slušný začiatok. Bohužiaľ PATRICKov zdravotný stav je údajne vážny natoľko, že s prípadnou druhou sezónou sa asi môžeme rozlúčiť. Dúfam, že sa mýlim. --- K deju: Ostrieľaný agent FBI Barker (SWAYZE) pracuje na prípade priekupníkov so zbraňami spolu so svojím mladým kolegom Doveom (TRAVIS FIMMEL). Šéfovia FBI však majú o Barkerových aktivitách pochybnosti a požiadajú Dovea aby ho pri vyšetrovaní sledoval... (17.1.2009) - Škoda, že som sa nemýlil. R.I.P. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (1)

  • V seriálu ztvárnil svou poslední roli Patrick Swayze, který nedlouho po uvedení zemřel na rakovinu slinivky. (korbitch22)

Reklama

Reklama