Reklama

Reklama

Hulk Vs.

  • USA Hulk Vs.
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Jedná se v podstatě o dva krátké asi čtyřicetiminutové filmy. V prvním se proti sobě postaví Hulk a Thor a ve druhém Hulk a Wolverine. V první části Thorův zlý bratr Loki vypudí z Hulkova těla Dr. Bannera a získá kouzly kontrolu nad Hulkem. Využije jeho síly a setká se s Thorem v epické bitvě na Asgardu, sídle bohů. Je na Thorovi, aby dokázal nemožné a zastavil Hulka. Ve druhé části dostane Wolverine za úkol vystopovat nebezpečnou zrůdu, která zničila a zmasakrovala jednu osadu. Samozřejmě, situace se komplikuje a objevuje se Sabretooth s celou partou právě v okamžiku, kdy Wolverine zaměstnává Hulkovu pozornost. Je jen na něm, aby vše vyřešil a viníci byli potrestáni. (Aurius)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

killjezor 

všechny recenze uživatele

Kresba parádní, kupodivu i CZ dabing. Bohužel příběh s Thorem mě moc neoslovil. Vykrádání severských legend takovýmto způsobem mi je pořád proti srsti a udělat z Lokiho kozla v zelených elasťácích, to chce pořádný doušek odvahy. Ne, takhl ne, tohle si Asgard nezasloužil a nemyslím tím právě Hulka. Druhý kraťas s Wolverinem je o poznání lepší, aspoň pro mne. Logan jde na vše jako obvykle přímo, bez otázek a dělá trochu víc škody, než by musel. Celkově jsem z Hulka Vs. na rozpacích. Na jedné straně výborný Wolverin, na druhé podprůměrný Thor. Dohromady to ale jde. ()

AD P 

všechny recenze uživatele

Malo by sa hodnotiť zvlášť , keďže ide o 2 samostatné príbehy. Hulk vs Thor dajako zvlášť nezaujal v tomto prípade by som hodnotil za 3*. O to viac zaujal Hulk vs Wolverine. Tu je viac drsnosti a súbojov. Samozrejme vylepšuje to aj účasť Deadpoola a jeho hlášok ! Bez problémov za 5* ! Čiže konečné spoločné hodnotenie za oba príbehy : 4* . ()

Reklama

Myrreczech 

všechny recenze uživatele

První část s Wolverinem přesně splnila moje očekávání. Bylo to syrové, plné krve, akce a vtipu. Jen bych vynechal zbytečnou linii Loganových potíží s armádou a vydal se cestou surové akce v horách jeden na jednoho. Jinak otevřený konec je podle mě ideální řešení pro tento příběh. Samostatně lepší 4 hvězdy. Ve druhé části s Thorem to už bylo o poznání horší. Nudné pasáže, špatný příběh a příšerný scénář. Vyzdvihnout můžu jen pěkné akční scény, které ovšem postrádaly surovost první části. Ještě že se tvůrci rozhodli pro krátkou stopáž. Samostatně lepší 2 hvězdy. Celkově potěší výborná animace obou dílů a příjemný soundtrack, jen ta nevyváženost zamrzí. ()

Venous666 

všechny recenze uživatele

O mnohem lepší, než Hulk na neznámé planetě. Zde máme vlastně skutečnou povahu zelenáče a nemusíme se obávat, že si tady bude hrát na zachránce celého světa. Nemohu určit jestli Hulk vs. Thor je lepší, než Hulk vs. Wolverine. Každý snímek má něco do sebe. Někde to více tlačí na děj, někde více na povahy komiksových postav a nebo hudba s animací. Velmi spokojený a proto 4 hvězdy ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Ako celok 3*. Príbeh s Thorom 2* a s Wolverinom za 4*. K Thorovi sa nebudem ani vyjadrovať, jednoducho je to veľmi slabé. Wolverine už je trošku iná káva. Je to krajšie kreslené, nikto tam už nemá hranaté brady. Lieta tu viac krvi i končatín a Deadpool je neskutočný hláškar. Kvôli Deadpoolovi sa opäť utvrdujem, že X-MEN Origin:Wolverine bol slabý, lebo Deadpoolov potenciál ostal viacmenej nevyužitý. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Tržby za prodej DVD v USA: $6,052,218. (CrypzzXD)
  • Hned ze začátku filmu, kdy se jde Wolverine napít z tůně, sáhne do vody, ale jeho odraz v ní se ani nepohne. (Syna.1990)

Reklama

Reklama