Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina německých špionů se chystá zveřejnit falešnou zprávu, že Rusko plánuje napadnout neutrální Turecko, aby z něj udělalo spojence Německa. Mezitím Joe Barton slibuje ve vlaku pomoc cizí dívce. Na místě jejich setkání ji ale najde mrtvou, a dokumenty, co po něm chtěla ukrýt, někdo ukradl. Brzy se setká ještě s ruskými špiony Zaloshoffem a jeho sestrou. Barton se rozhodne vypátrat, kdo za celou záležitostí stojí. (akisha)

(více)

Recenze (2)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dobovy film o druhej svetovej vojne, ktory ma co pnuknut i po rokoch. pribeh je sice trochu pritiahnuty za vlasy, no da sa to pozerat bez vacsej ujmy na zdravi.. Hlavne pre ludi ako som ja - mylovnik starych filmov, ktore malokto pozna. Peter Lorre bol neskutocne strasidelny herec  : 80 % ()

akisha 

všechny recenze uživatele

George Raft jako hlavní hrdina á la Bogart mi byl krajně nesympatickej (kam se na Bogarta hrabe), stejně jako hlášky typu: "Vy všichni američané jste tak hodní," a podobně. A orientovat se v příběhu - navíc bez titulků - je celkem fuška, i když s titulkama by to asi taky nebylo nejlehčí. Aspoň je to ale napínavý od začátku do konce, na svou dobu přesvědčivě zfilmovaný akční scény (až na rychle jedoucí vlak, kterej je očividně malej elektrickej vláček, co si s ním hraje reverend Lovejoy) a stopáž příznivá tak akorát. Když vyřadím Rafta, tak se film ještě může opřít do hereckejch výkonů Greenstreeta, Lorrea a Brandy Marshall. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama