Reklama

Reklama

Podezřelá parta

(TV film)
  • Španělsko Presumptes implicats

Obsahy(1)

Když se náhodě pomůže, může jeden přijít v momentě skoro o všechno. Jako ten hezoun Santi. Ani se nestačil rozkoukat a nemá snoubenku, práci, ani luxusní auto a ještě má přeražený nos. Tohle ale zase kamarádi z fotbalového klubu Podezřelá parta nechtěli. Ta falešná esemeska jeho snoubence, to měl být jen nevinný žertík. Po důkladné poradě tak nakonec přijmou sázku. Buď do jednoho měsíce Santimu vrátí všechno, o co přišel, nebo mu prozradí, jak to všechno bylo. Má to ale jednu podmínku: Santi musí všechno dostat zpátky tak, jak o to přišel - aby neměl ani tušení, že to zařídil někdo jiný. Jenže jak sehnat někomu jinému dívku, práci a auto? A zrovna oni, kteří v životě nikdy nic nevyhráli? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Swansea 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mně sedlo. Španělé umí filmy ze života a komedie, která není trapná a neztrácí dech je u mě za 4*. Vše ve velmi uvěřitelném ději a sympaticky vyrovnaném herectví, které si ani na chvíli nemusí vypomáhat postavou nechápavého blbečka či otloukánka. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Milý, úsměvný snímek o "Podezřelé partě", jejíž členové se topí ve vlastních problémech, přesto se tajně, ale s nevšedním nasazením pokusí napravit velké důsledky svého malého žertíku ... a je zajímavé i zábavné sledovat, co tohle úsilí přinese jim samotným. Komedie, která sice má pár slabších míst, ale dokáže je vyvážit originalitou i vlídným humorem ... 3,5* ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Totálně pohodová, vtipná i lidská komedie katalánského původu o partě chlapů ve středním věku, kteří se spolu scházejí na zápasech malé kopané a také spolu řeší své problémy. Jednou však vyvedou klukovinu, kterou pokazí život jednomu mladému fotbalistovi. A je na nich, zda dokáží svůj vtípek napravit – při tom však zároveň napraví i své vlastní životy. Hudba: Alex Martínez ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

ČT2 ma opäť upútala celkom zaujímavým filmom Podozrelá Partia...ide o celkom fresh komédiu, ktorá nikoho neurazí...a kdo chce sa aj pri nej pobaví ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Děj Podezřelé party je až prostoduchý, hlavní protagonisté jsou však poměrně sympatičtí. Jedná se o dokonale obyčejný, tuctový, nevýrazný film, po kterém nezůstane vůbec nic, krom zářezu zde na csfd. Neurazí, člověk s ním poměrně příjemně stráví hodinku a půl, vzpomínka na něj se však neuchová... 60% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama