Reklama

Reklama

Noční vlak

  • USA Night Train (více)
TV spot

Dva cestující (Leelee Sobieski, Steve Zahn) a průvodčí (Danny Glover) zjistí, že v nočním vlaku zemřel člověk. Neznámý měl u sebe malou schránku s diamanty obrovské ceny, které by si rádi nechali pro sebe. Rozhodnou se proto předstírat, že muž do vlaku nikdy nenastoupil a shodit jeho tělo do řeky, přes kterou bude vlak přejíždět. Jejich plán jak se zbavit mrtvoly se vyhrotí až k bodu, kdy musejí rozsekat tělo na kousky, které by se vešly do malého kufru. A pak zbývá už jen rozdělit kořist... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (86)

bartias 

všechny recenze uživatele

Původně napínavá zápletka se zvrhne v obyčejnou vyvražďovačku s mystickým artefaktem uprostřed krvavého běsnění. Na trojici (anti)hrdinů vyskakují postupně nové a nové problémy, které do posledního vrznutí zrezivělých kolejnic naplňují žánrová klišé. Laciná televizní produkce málem zkazí i jediné vzrušení z filmu, když se perfektně vypadající Leelee Sobieski svléká. Ani ona, ani Danny Glover, natož Steve Zahn ale s monotónní nudou tohoto bubu-vláčku kolejáčku stejně nesvedou. ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od toho nečekal a dostal jsme překvapivě hodně.Mě se to líbilo, mělo to hustou atmosféru a potěšílo mě to víc než většina rádoby Ačkovejch trháků. Rozhodně doporučuju jsou to sice slabší 4 hvězdy a to hlavně kvůli tomu jak tu padlo hodnocení původně jsem chtěl dát za 3, ale jak tu teď na to vzpomínám musím uznat že za málo peněz hodně muiziky a že si ten film budu dlouho pamatovat a to se počítá.Něco mi říká, že kdyby byl film natočen někdy kolem 80-90 let a to by klidně mohl, ono to totiž i tak trošku vypadá byl by to teď kult, ale možná to tak připadá jen mě :) ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

I v televizní produkci může vzniknout zajímavý thriller. Thriller, protože nejde o horor Půlnoční vlak, tyto názvy se vám mohou plést. Ve stejné době na český trh přišly dva filmy na DVD, a může se to plést. Tento thriller je televizní, jedna scéna vlaku a tři lidé v podstatě - Danny Glover, Steve Zahn a Leelee Sobieski. Nejde o nějak hrozně moc vymakaný film, spíš průměr. Ale scenáristicky a žánrově je zvládnutý dokonale, až by se i z tohoto průměru mohli čeští filmaři učit. Do vlaku nastoupí podivný muž, který vzápětí zemře. U sebe má krabičku a v ní poklad nedozírné hodnoty. Jak se zachovají spolucestující a výpravčí? Samozřejmě, nijak hezky, žádná pieta se nekoná a vše je dobré k tomu získat poklad pro sebe. Film navíc sem tam nabídne specifický černý humor, jímž připomene např. Potíže s Harrym, několik sice očekávaných, ale dobře vypointovaných a natočených zvratů, takže se na film dobře kouká a rychle utíká, jako ten vlak.K tomu si připočtěme mírné přesahy do žanru hororu, jeden ve stylu Anděla smrti, a nesmím zapomenout na jednu Glumovu hlášku z Pána prstenů... ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

3,5*/5...Neuveriteľne blbé a zároveň rovnako zábavné béčko. Coolovejšie modely vlaku som videl asi naposledy len v Derailed so Jeanom-Claudom, ale v rámci nejakej PC hry by sa vynímali ozaj pekne.Rozpočet nepustí... Vlak ako z 50-tych rokov, totálne vianočná rozprávková tlmená kamera, asi 3 interiéry (ktoré majú predstavovať vlak), kopec debilných no zábavných postáv, sem tam nejaký ten čierny humor, poriadne zamotaný (samozrejme že nelogický) dej, posledná polhodina je tak poprepletaná, že som si pomaly myslel, že kľúčovou postavou bude pes čivava, aby to celé bolo zaklincované tým najdebilnejším možným záverom. Takéto sranda krátke jednohubky fakt môžem!:) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Noční vlak. Poslední naděje pro cestující dostat se tam kam potřebují. I roztržitý cestující nastoupí do vlaku, i když pro něj je to cesta poslední - záhy umírá na předávkování léky - a zůstává po něm jen tajemná skříňka, plná pokladů. Obchodní cestující, krásná studentka a průvodčí nyní stojí před zásadním rozhodnutím - oznámit vše úřadům, nebo se zbavit těla a poklad ukrývaný ve skříňce si rozdělit. Ale není vše zlato co se třpytí ... K filmu jsem přistupoval s vědomím toho, že se jedná o nějaké béčko, a že jediné co na něm bude zajímavé, bude Leelee Sobieski. Ale už po prvních minutách se vlak (i děj) začal rozjíždět, a já se začal docela dobře bavit. Zápletka - minimálně do půlky filmu - je naprosto skvělá, sám nevím, jak bych se v takovéto situaci zachoval ... Jenže pak se do takto rozjetého parádního thrilleru začalo míchat docela rušivé tajemno a veškerý efekt byl ty tam. Ke konci už se film trochu vrátil k tomu, co jsem od něj očekával na začátku - béčko s Leelee Sobieski. Škoda.. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl natočen v bulharském hlavním městě Sofii. (Ded@M@tes)

Reklama

Reklama