Reklama

Reklama

Noční vlak

  • USA Night Train (více)
TV spot

Dva cestující (Leelee Sobieski, Steve Zahn) a průvodčí (Danny Glover) zjistí, že v nočním vlaku zemřel člověk. Neznámý měl u sebe malou schránku s diamanty obrovské ceny, které by si rádi nechali pro sebe. Rozhodnou se proto předstírat, že muž do vlaku nikdy nenastoupil a shodit jeho tělo do řeky, přes kterou bude vlak přejíždět. Jejich plán jak se zbavit mrtvoly se vyhrotí až k bodu, kdy musejí rozsekat tělo na kousky, které by se vešly do malého kufru. A pak zbývá už jen rozdělit kořist... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (86)

Merkin 

všechny recenze uživatele

Tak tahle pecka má pro mě poněkud melancholickou hodnotu. Sledovala jsem ji totiž při mém nočním pobytu na zámku, ještě k tomu v blízkosti věže kde údajně straší. Takže zajisté přítomní kritici pochopí, že nemohu jinak a minimálně dvě hvězdičky Nočnímu vlaku uděluji zcela pod vlivem odzbrojující atmosféry tajemných komnat, do níž podobný krvák dobře zapadnul. Pandořinna skříňka a fešný Matthias pak vybojovali tu právoplatnou hvězdu(tu, která by jinak snímku musela ke spokojenosti stačit):) ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od toho nečekal a dostal jsme překvapivě hodně.Mě se to líbilo, mělo to hustou atmosféru a potěšílo mě to víc než většina rádoby Ačkovejch trháků. Rozhodně doporučuju jsou to sice slabší 4 hvězdy a to hlavně kvůli tomu jak tu padlo hodnocení původně jsem chtěl dát za 3, ale jak tu teď na to vzpomínám musím uznat že za málo peněz hodně muiziky a že si ten film budu dlouho pamatovat a to se počítá.Něco mi říká, že kdyby byl film natočen někdy kolem 80-90 let a to by klidně mohl, ono to totiž i tak trošku vypadá byl by to teď kult, ale možná to tak připadá jen mě :) ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jak tam Leelee Sobieski masakrovala toho nedodělka to nemělo chybu, tu hlavu jak hodila do kufru, to jsem nemoh. Tahle holka je fakt sexy doslova na zavolání a klidně přitom může zrovna porcovat chlapa. Hodně jsem jí fandil i když to byla asi největší svině v celým vlaku. Samotný film v sobě skrývá zajímavou postupku, nejdřív je to černá komedie, pak napětí, pak Leeleee (tohle křestní jméno vymyslel asi nějakej koktající číňan ) ukáže kozy, pak už je to jen blbost, která se ve finále mění na blbost násobenou dvěma. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od tohoto filmu zrovna neočekával, milým překvapením pak bylo, co mi nabídl. Většina filmů, které se odehrávají ve vlaku a ještě k tomu s malým hereckým obsazením začnou od půlky být stereotypní a začínají nudit. Noční vlak naopak udržel atmosféru až do konce (konec sice byl fádní a očekávanej, ale to jsem scénáristovi už odpustil) a bylo radostí sledovat Sobieski, která byla sexy i když porcovala lidské maso, Zahna, který ubral na své křečovitosti, které se ve svých ostatních filmech nemůže zbavit a předvedl konečně civilní výkon a Glovera, který už herecky dosáhl takového stavu, že mu stačí jen prostě na plátně být. Dalším důvodem, proč jsem šáhl po nejvyšším ocenění, je fakt, že nabízel spoustu neokoukatelných pasáží a kamerama si taky trošku pohrál s různými úhly pohledu. Pro mě malej nezávislej béčkovej thrillerovej snímek, který hodnotím v rámci žánru a zdá se, že v tomto žánru z poslední doby nemá konkurenci. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Night Train mi byl doporučen na dnes již bohužel neexistujících hororových webovkách jako hodně dobrý film. Po jeho zhlédnutí však musím souhlasit s řadou komentářů, které jsou zde, že s hororovým žánrem to nemá nic společného a ani k němu není uvedený. Nad označením mysteriózní thriller se dá uvažovat, ale pouze v souvislosti s tajemnou skříňkou a jejím obsahem, který naše oči nikdy neuvidí. Byl to od tvůrců dobrý tah, alespoň nechali naplno pracovat naší představivost, leč s tímto nápadem nedokázali naplno pracovat a dál rozvíjet. Zůstalo pouze u myšlenky. Scénárista se totiž více věnoval akční stránce a některé scény připomínaly spíše černou komedii. Kdo další zemře a jak? Dobrá otázka, u které nesmíte však příliš přemýšlet. První polovina filmu byla hodně dobrá, ale jak se blížil konec, byla z toho cítit spíše marnost. Ledabylé zabíjení každého kdo se ve vlaku objevil, přestalo být kvůli vyvolanému chaosu zajímavé. Spíš mi přišlo, že režisér to chtěl mít už rychle za sebou, kreativní nápady docházely a jediné co mi na chvíli utkví v paměti, je docela dobré obsazení hlavní trojice. 50% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl natočen v bulharském hlavním městě Sofii. (Ded@M@tes)

Reklama

Reklama